Adanahabermerkezi.com
Alaçatı'da meydana gelen olayın iç yüzünün belediyeye şikayet etmeyle ilgili olduğu öne sürülüyor. 

İddiaya göre olayın gelişimi ve nedeni şöyle.
Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'nın restorantları yanyana faaliyet gösteriyor. Ancak masaların atıldığı alan yan yana olunca  Volkan Bahçekapılı, Selahattin Aydoğdu'nun restoranıyla arasına çit çektirdi.
Bunun ardından Bahçekapılı'nın yaptırdığı çit, birileri tarafından Belediyeye şikayet edildi. Bahçekapılı ise şikayetçinin, restoranının yanında bulunan restoranın sahibi Selahattin Aydoğdu olduğunu tahmin etti. Bunun üzerine saat 20:00 sularında Fatih Terim samimi arkadaşı olan Selahattin Aydoğdu ile telefonda görüşerek şikayet nedenini sordu. Aydoğdu öyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirtti. Ancak konuşmanın daha sonra sertleştiği bunun üzerine Terim'in "Oraya geliyorum" dediği belirtildi. Gece 23:45 sularında Fatih Terim, biri restoran sahibi olmak üzere 2 damadı ve bir koruması ve 1 kişi  Selahattin Aydoğdu'nun restorantına geldi.. 
Sinirli bir şekilde restorana gelen ve alkollü olduğu ileri sürülen Terim'e Aydoğdu, "Müşteri var. Şöyle kenarda konuşalım" der. Uygun yere geçildiğinde iddiaya göre Terim Selahattin Aydoğdu'ya yumruk sallar. Ardından Selahattin Aydoğdu Terim'e kafa atar. Bu sırada burnu kanayan Terim, fotoğraf çekilinmemesi için hemen restoranttan ayrılır. Bu olay üzerine damatlar masa ve sandalyelere zarar verir. 
Olay bu şekilde sona ererken taraflar birbirleri hakkında şikayetçi olur.