Amaçlarının Adana'nın gerçek rengi olan Turuncu'nun daha çok ortaya çıkmasını sağlamak olduğunu söyleyen Kaplanlar , projenin adını da  '' Daha Turuncu Adana'' koydukları söylediler.

İlk etkinliklerini Havuzlubahçe ilkokulunda yapan ve sonrasında Çağırkanlı köyünde sürdüren Facebook Kaplanları bu kez Obalar Caddesindeki Toros İlköğretim okuluna giderek çocuklara 'Turuncu' forma ve yanlarında getirdikleri kırtasiye ve içecekleri dağıttılar.

Bugüne kadar kendi imkanları ile bu projeyi yürüten ekip gördükleri ilgiden dolayı bunu geliştirmek istediklerini ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'den bu proje için tam destek aldıklarını belittiler. Bu konuda kendilerine destek verecek kurum ve kuruluşlarla görüşeceklerini ve daha fazla okula daha fazla 'Turuncu' forma dağıtacaklarını belirten Kaplanlar '' Çocukalrıın yüzlerindeki  sevinç bizlere daha fazla şevk veriyor' dedi.

Daha Turuncu Adana etkinliğinin büyüyerek devam edeceğini  ve Adana'daki her okulda Turuncu forma dağıtacaklarını söyleyen Facebook Kaplanları bir sonraki duraklarının Adana'nın köylerinden biri olduğunu ve bu etkinliğe devam edeceklerinin de müjdesini verdiler.