Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Yönetimi sosyal hizmet anlayışı çerçevesinde yeni bir hizmete daha imza atarak, üyelerine sağlık taraması yaptırdı. 11 ayın sultanı Ramazan Ayı öncesinde gerçekleştirilen sağlık taraması kapsamında emeklilere şeker, tansiyon ve solunum testi uygulaması yapıldı. 
TÜED Adana Şube Başkanı Seyfi İyiyürek, TÜED Adana Şubesi’nde Selahattin Metiner toplantı salonunda gerçekleştirilen sağlık taraması öncesinde yaptığı konuşmada, emeklilerin her zaman yanında olduklarını belirterek,” Sosyal hizmet anlayışı olarak böyle bir uygulamanın emeklilerimizin sağlığı açısından önemli olduğundan bu uygulamayı başlattık. Hastaneden gelen sağlık teknisyenleri gerekli testleri yaparak değerler ölçülüyor. Aranan değerlere yaklaşan hastalarımız ya da kandaki değerleri yüksek olan hastalarımıza gerekli uyarılılar yapılıyor. Bunun dışında hastalarımız gerekli tedaviden geçmeleri için 22 Mayıs 20017 tarihine kadar Kenan Evren Bulvarı’nda bulunan Avrupa Hospital Hastanesi’nden herhangi bir ücret ödemeden sağlık hizmeti alacaklardır.” dedi.
Sağlık taraması bugün de saat 10.00-16.00 arasında uygulanacak.

Adana’da yaptığı hizmetlerle her zaman emeklilerin yanında olmayı ve onların sorunlarını çözmeyi kendilerinde bir görev bildiklerini belirten TÜED Adana Şube Başkanı İyiyürek, Berat Kandili dolayısıyla da bir konuşma yaptı. İyiyürek,” Başta İslam alemi olmak üzere herkesin ve emekli kardeşlerimizin de Berat Kandili’ni kutlar, nice kandillere erişmelerini, tüm günahlarımızın da yyüce Allah’dan affedilmesini niyaz eder, herkese sağlıklı, huzurlu sevgi ve saygı dolu günler dilerim.” şeklinde konuştu.