Türkiye Kamu-Sen çatı altında sendika çalışmalarını sürdüren Türk İmar-SenAdana Şubesinin 6.Olağan Genel Kurul Toplantısı Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilciliği toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurul’da Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi Selahattin Dolgun Divan Başkanlığına Katip üyeliklerine ise Türk Enerji Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Yeyen ve Türk Ulaşım Sen Adana Şube Başkanı Cengiz Köse seçildi.

Kurulda kısa bir konuşma yapan Türk İmar Sen Adana Şube Başkanı Zakir Akbilmez, Bu seçimin Vatana Millete ve üyelerine hayırlı olması temennisinde bulunarak

“Öncelikle haksızlıkla mücadele etmekten korkmayan, adaletsizlik karşısında sessiz kalamayan her zaman Hak’tan yana olmuş, siz değerli dostlarımla ve üyelerimizle böyle bir günde beraber olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Türk İmar-Sen’in hür ve demokratik sendikacılık ilkeleri çerçevesinde üyelerinin ekonomik, sosyal, mesleki hak ve çıkarlarını koruma ile geliştirmeyi hedefleyen bir sendikal anlayışa sahip olduğunu, sendikal örgütlenmeyi demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru gördüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Akbilmez,Kendisini tekrardan başkanlığa getiren üyelerine teşekkür etti.

Tek liste halinde gidilen Kurulda ise delegelerin tam desteğini alan Mevcut Başkan Zakir Akbilmez tekrar başkanlığa getirildi.