Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi’nin yapılan 4. Olağan Kongresi’nde oy kullanan 132 delegeden 69’unun oyunu alan Arif Dağlı, yeni başkan seçildi. Eski başkan Ethem Tunç 62 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı. Ethem Tunç ve Arif Dağlı’nın aday olduğu seçime iki liste ile gidilmişti. Türk Sağlık-Sen Adana Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu’na Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’nin yanı sıra Adana  İl Sağlık eski Müdürü Alper Pişkin, Çukurova Devlet  Hastanesi eski Başhekimi Mehmet Ali Ün, Çukurova Devlet Hastanesi eski Müdürü Hacı Ali Sezgin, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Şube Başkanları ve bazı siyasi parti yöneticileri katıldı.
4. Olağan Genel Kurul’da demokrasinin güzel bir örneğinin yaşandığını söyleyen çiçeği burnunda başkan Arif Dağlı, kazananın Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen olduğunu söyledi. Hedefini; yönetim kurulu ile birlikte sendikanın çıtasını daha da yükseltmek ve sendikayı layık olduğu yere getirmek olarak açıklayan Dağlı, “Tüm Türk Sağlık-Sen üyelerinin sorunlarını kendi sorunum, mutluluklarını kendi mutluluğum kabul ettiğim için aday oldum. Güçlünün yanında yer almaktansa sadece ve sadece haklının yanında yer almak için bu kutlu yola çıktım. Tüm zorluk ve baskılara göğüs gererek, sağlık camiasında hizmet veren meslektaşlarıma daha iyi özlük hakları ve daha insanca yaşam standartları sağlayabilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Sendikamızın menfaatlerini gözetmek konusundaki inanç ve kararlılığımız sonsuza dek sürecektir.” dedi.
En yakınındakinden en uzağına kadar tüm Türk Sağlık-Sen üyelerinin ve sağlık çalışanlarının sesi, sessiz çoğunluğun haykıran sedası olacaklarını ifade eden Dağlı, Türk Sağlık-Sen’in Adana’daki üye sayısını arttıracaklarını da kaydetti. Dağlı, “Bu seçimin, olgunluk içerisinde ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesinde katkıları olan tüm delege arkadaşlarım başta olmak üzere emeği geçen dava arkadaşlarıma ve Ethem Başkanıma teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim” diye konuştu. Eski Başkan Ethem Tunç ise, Türk Sağlık-Sen’e yakışır bir kongre yapıldığını belirterek, “Sonucun sendikamız ve üyelerimiz için hayırlı olacağına inanıyorum. Hep beraber Kamu-Sen’in ve Türk Sağlık-Sen’in bayrağını daha da yukarılara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

 Türk Sağlık Sen Adana Şubesi’nin yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri:
Yönetim Kurulu                 Denetleme Kurulu        Disiplin Kurulu    Üst Kurul Delegesi
Arif Dağlı                              Mehmet Ünal             Yusuf Uzun           Arif Dağlı
Ali Dal                                  Ali Gümüştaş              Hüseyin Ağca       Ali Dal
Hayrullah Güvenç                İbrahim Kaya              Adil Kurtoğlu        Ahmet Başkul
Metin Türkmenoğlu                                                                             Aligül Maviş
Hasan Serhan Uyumaz                                                                       Gazi Adamhasan
İsmet Tepe                                                                                           Alparslan Tekerek
Halan Kılıf