Vali Coş, makamına gelen Karate İl Temsilcisi Şeyhmus Aylık, Tertip Komitesi Yönetim Kurulu üyeleri Fahrettin Coşkun, Halil Burgu, Gülten Doğaner, Mehmet Özler, Taner Aysu ve Uğur Yanarateş’i kapıda karşıladı.

Coş, komiteyle birlikte gelen Boğaziçi 26. Karate şampiyonasında ikincilik elde eden ayrıca, Türkiye Yıldızlar şampiyonasında üçüncü olan Samet Demirci ile Balkan şampiyonasında üçüncülüğü kazanan Hüseyin İnce’yi kucakladı.

Müsabakalarda önemli dereceler alan gençlerle sohbet ederek çeşitli hediyeler veren Vali Coş, “Şampiyonada mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Başkanı yönetimi ve  takım bünyesinde emek veren herkesi kutluyorum. Bu gençlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Onlara sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Karate sporunun diğer branşlarla birlikte öne çıktığını belirten Hüseyin Avni Coş, “Takım sporlarını ve bireysel sporları önemsiyoruz. Karate gelişmeye müsait bir alan. Bireysel sporların öne çıkmasını istiyoruz. Başarılı gençler konusunda heyecan olsun ki; başarının arkası gelsin” dedi.

Adana Karate İl Temsilcisi Şeyhmus Aylık’da Vali Coş’un her fırsatta her kesimde spor’a önem ve destek verdiğini belirterek teşekkür etti. Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyaret de Coş, misafirlerine çeşitli ikramlarda bulundu.