Burada işyeri sahipleri ve vatandaşlarla sohbet eden ve kendisine iletilen talepleri dinleyen Vali Coş’un sonraki durağı ise, kentin en işlek alış veriş merkezlerinden olan Melekgirmez oldu.

Bölgede faaliyet gösteren işyeri sahipleri ve vatandaşlar, Vali Coş’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Sürekli halkın arasında olan ve gerçekleştirdiği ziyaretlerle, bizlerin sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Sayın Valimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Coş ise, işyeri sahipleri ile yaptığı sohbette, esnafın yaşadıkları sorunları yerinde görmek, talep ve beklentileri dinlemek ve dile getirilen sıkıntıların çözümünü sağlamak amacıyla bu tür ziyaretleri sıkça gerçekleştirdiklerini belirtti.

İşyeri sahipleri ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Vali Coş, sıkıntıların çözülmesi için gerekli tespitlerin yerinde yapılması açısından hayli yararlı olan bu tür esnaf ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyarette sırasında esnaftan alış veriş de  yapan Vali Coş, işyeri sahipleri ve çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.