Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü ve öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, Kaymakam Adem Başoğlu’nun makamına geçerek, burada ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Vali Demirtaş, burada yaptığı açıklamada Tufanbeyli İlçesi’nin eğitim, sağlık, ulaşım ve istihdamın iyileştirilmesi konusunda çalışmalar olduğunu belirterek, tüm sorunların elbirliği ile çözüleceğini ve eksikliklerin giderilmesi konusunda yoğun çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tufanbeyli Belediyesi’ne geçen Vali Demirtaş, burada vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanmasının ardından, kendisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür edip, vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından Belediye Başkanı Remzi Ergü’nün makamına geçti.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’den ilçenin sosyo-ekonomik ve kültürel yapısı hakkında Vali Demirtaş’a bilgi verdi.

Vali Demirtaş, ilçede vatandaşlara verilen hizmetlerden dolayı Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü’ye teşekkür ederek, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.

İlçede yapılan yatırımları da inceleyen Vali Demirtaş, vatandaşların daha refah bir ortamda yaşaması için tüm kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri ve yerel yöneticiler ile birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.