Adana Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Vali Mahmut Demirtaş, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’a Adana’da gerçekleştirilen konut ve sosyal donatı yatırımlarından dolayı teşekkür etti.

Adana’daki nüfus yoğunluğu başta olmak üzere toplumun geniş bir kesiminin konut talebine dikkat çeken Vali Demirtaş, kentteki çeşitli yatırım ve projelere yönelik olarak TOKİ desteklerinin artarak devam etmesini arzuladıklarını ifade etti.

Vali Mahmut Demirtaş ile Milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı’ya ziyaretlerinden ve dile getirdikleri tespitlerden dolayı teşekkür eden TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ise konuşmasında, tamamlanan konutların etap etap satışa çıkarıldığını ve vatandaşların konut taleplerinin karşılanması noktasında, Adana ve Türkiye’nin diğer illerinde gerekli çalışmaları yapmaya kararlı olduklarını söyledi.

Vali Demirtaş ve beraberindeki Milletvekillerinin TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyareti, Adana’da yapılan ve yapılması planlanan konut yatırımları hakkındaki görüş ve düşüncelerin dile getirilmesiyle sürdü.