Turnuva ile ilgili ÇGC-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan basın toplantısına Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ, Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü Yöneticisi Ali Türemiş ile aynı zamanda turnuvada maç yapacak olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir katıldılar.

256 sporcunun katılacağı turnuvada toplam 25 kategoride madalya verilmesi ile Türkiye’de bir ilke imza atılacak.

Kemer’de yapılan Uluslararası turnuvadan sonra Türkiye’deki en geniş katılımlı organizasyon olma ünvanını elinde bulunduran Adana Vetereranlar Turnuvası ilklere imza atacak.

30 yaş üzeri lisansı veya sağlık raporu olan herkese açık olan turnuvada müsabakalar;

Tek Erkekler : 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70+

Tek Kadınlar : 30-39, 40-49, 50+

Çift Erkekler : 30-39, 40-49, 50-59, 60+

Çift Kadınlar : 30-39, 40-49, 50+

Mix : Karışık kategorilerinde yapılacak.

ADANA TANITIMINA KATKI

Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye’nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Veteran Masa Tenisçi arkadaşlarımız hatırlayacağınız üzere geçen yıl ikincisini yaptığımız Adana turnuvamız boyunca güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşadığımızı düşünüyorum. Bize güç ve şevk veren katılımınız ve destekleriniz için turnuva komitesi olarak hepiniz teşekkür ediyor, bu seneki turnuvamızda tekrar buluşmayı ümit ediyoruz.

Tüm Veteran Masa Tenisi severleri turnuvamıza davet ediyoruz. Katılacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz” diye konuştu.

Komite Başkanı Sağ, turnuvada karşılaşmaların oynanması için değerli katkılarından dolayı Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile BESYO Öğretim Görevlisi Sunay Atakan’a ayrıca teşekkür etti.

TURNUVA YEMEĞİ YAPILACAK

3. Adana Veteranlar Turnuvasında 7 Mart -Cumartesi saat 20.00’da Şirin Park Otel’de sporcular ile protokole “Turnuva Yemeği” verilecek.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Turnuvasına sponsor olarak Adana Büyükşehir Belediyesi, ADASO- Adana Sanayi Odası, ATO- Adana Ticaret Odası, Groseri destek verecekler.

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan turnuvada ilk kez 27 masada müsabakalar oynanacak.

2 gün boyunca şölen havasında geçecek turnuva boyunca Uğur Cezerye, Sera-Fressh, Alphin-Su ikramlarının yanısıra Adana’nın ünlü kebabı ücretsiz olarak ikram edilecek.

TURNUVA PROGRAMI

08.30 : Otelden hareket

09.30 : Açılış seremonisi ve fotoğraf çekimi

10.00 : Maçların başlaması (Maçların oynanma sırası;tek kadınlar, tek erkekler, çift kadınlar, çift erkekler ve karışık olarak, her kategorinin maçları da üst yaş gruplarından alt yaş gruplarına doğru olacaktır) Pazar günü maçlar 09.00 da başlar.

13.30 : Spor salonu önünden üstü açık otobüsle şehir turu yapılması