Adana Devlet Hastanesi'nin karşısından Cumhuriyet ve Anadolu Mahalleleri'ni takiben Ali Hocalı, Herekli, Akpınar istikametinden Yumurtalık'ın bazı köylerine ve tatil sitelerine gidenler yolun içler acısı durumundan dert yanıyor. Yeni yol olmasına rağmen yol boyunca oluşan çukurlar, yol ortalarında meydana gelen asfalt kırılmaları şoförlere zor anlar yaşatıyor. 

Yumurtalık İlçe Belediyesi'nin her yıl tatil için çağrı yaptığı Yumurtalık'ın güzel bir ilçe olmasına rağmen yollardaki sorun ve gösterge levhalarının yetersizliği nedeniyle ilçeye gitmekte zorlandıklarını kaydeden vatandaşlar, yetkililerin konuyla ilgilenmesini bekliyor.

Cumhuriyet Mahallesi çıkışında Adana Büyükşehir Belediyesi'nin birkaç kilometrede yaptığı asfalt ve kanal üzerine yaptığı köprü için teşekkür eden Adanalılar, Yumurtalık Belediyesi'nin her yaz sezonu öncesi yaptığı çağrılara atıfta bulunarak, "Belediye yetkilileri ve Başkan Turgut Erişmen'den bu konuyla acil olarak ilgilenmelerini bekliyoruz. Türkiye'nin farklı illerinden ve yurtdışından gelen misafirlerimizi Yumurtalık'ta ağırlamak istiyoruz ancak çoğu zaman yolların bozuk olması nedeniyle tatil için başka yerleri tercih etmek zorunda kalıyoruz. Bu yol kimin sorumluluğu altındaysa bir an önce çözüm bekliyoruz" dediler.