Törende bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Belediyelerde çalışan sözleşmeli personelin memur kadrosuna atanmasında emeği geçen başta Başbakanımız ve Bakanlar kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür etti, Başkan Çelikcan konuşmasında şunları söyledi: ''Bundan sonra hep beraber vatandaşımıza yeni bir formatla hizmet edeceğiz. Arkadaşlarımız yıllardan bu yana sözleşmeli olarak çalışıyordu. Hükümetimize bu güzel uygulamaları için çok teşekkür ediyoruz.Zira bu düzenleme ile imza yetkisi veremediğimiz personelimizi rahatça ilgili oldukları birimlerde atamayla görevlendirebileceğiz.Bu yerinde uygulama vatandaşlarımıza hizmet olarak dönecektir.Takım ruhu içerisinde uyumlu ve gayretli çalışmalar bekliyorum.Bu bir altın fırsattır.Artık hem yetki hem sorumluluk anlamında dünden farklı bir noktadasınız.Bir toplumun önderi efendisi o topluma hizmet edendir düsturunca çok çalışmamız gerekiyor.İnşaallah Yüreğir'de birlikte çok güzel işlere imza atacağız.Hepinizi tek tek kutluyor hayır olsun diyorum'' dedi.


Başkan Çelikcan'ın konuşmasının ardından yeni memurlar elleri Türk Bayrakları üzerinde olarak ilgili yasadaki ''yemin metnini'' hep birlikte okuyarak asaleten memur oldular.

Tören sonrasında yeni memurlar bu süreçte kendilerine daima yardımcı olan Başkan Çelikcan'a çiçek takdim ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.