Tarımda Girişimcilik Seminerleri ÇÜ'de Yapıldı Tarımda Girişimcilik Seminerleri ÇÜ'de Yapıldı

Bu alanda son sistem yazılımlarla çağın gereksinimlerini karşılamayı hedefleyen bir firma, yapay zekâ üzerinden uygulamaya koyduğu yenilikleri Adanalılarla paylaştı.
Dünyanın 1 numaralı güvenlik üreticisi olan Hikvision firması ürettiği kamera sistemleri ile daha önceleri insan gücüyle yapılan işlerin makinelerce yapılabilmesini mümkün kılan bir sistem geliştirdiklerini açıkladı. Açıklamada bu sayede yapay zekâ ile mallara zarar gelmeden önce olası tehditlerin tespit edilerek, ekiplerin derhal tedbir alarak herhangi bir tehlikeyi önlemeleri sağlanıyor.

Güvenlik Sistemlerinde Yapay Zeka Atılımı
 Hikvision Türkiye Akdeniz Bölge Temsilcisi Seyhan Güvenlik şirketi sahibi Abdullah Ateş amaçlarının, güvenlik teknolojileri dünyanın 1. Numarası olan Hikvision markası ile bayilere ve güvenlik kamera sistemleri ihtiyacı olan vatandaşlara, gelecek zamanda güvenlik sistemlerinin yapay zekâ ile birlikte yenilikleri anlatmak olduğunu dile getirdi. Hikvision yapay zekâ teknolojilerinin farklı türden güvenlik olayları ve tehditlerini ayırt edebilen ‘Derin Öğrenmeye’ dayalı gelişmiş algoritmalardan faydalanıldığına vurgu yapan Ateş, Hikvision sayesinde yüz tanıma, araç tespit, çevre koruma, iş zekâsı gibi özellikleri sayesinde işletmelerin, veri raporlarından faydalanarak faaliyet süreçlerinin verimini artırabileceğini söyledi.