Türkiye'nin başkenti Ankara'da, 27 Şubat ile 3 Mart 2024 tarihleri arasında Taha Akgül Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı Türkiye Büyükler, Para Karate, Veteranlar ve İşitme Engelliler Karate Şampiyonası coşkulu bir açılışla başlangıç yaptı. Üstün yetenekli işitme engelli atletler, organizasyonun ilk gününde tatami üzerinde kıyasıya mücadele ettiler.

UMUT DOĞAN ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLAR ATIYOR

Karate camiasının dikkatini çeken isimlerden biri olan Umut Doğan, etkileyici performansıyla şampiyonluk yolunda emin adımlar attı. Adana'nın önde gelen iş adamlarından İbrahim Murat Gündüz, Umut Doğan'ın başarısı için coşku dolu bir şekilde "Umut Doğan”, umutlarımızı yeşertmeye devam ediyor" ifadesini kullanarak desteğini belirtti.

"MURAT GÜNDÜZ, GERÇEKÇİ BİR ADANALI VE SPOR AŞIĞI"

Usta antrenör ve Tanınmış iş insanı İbrahim Murat  Gündüz’ün samimi arkadaşı Cumali Sarıdoğan ise hedeflerinin dünyanın zirvesine çıkmak olduğunu ifade etti. Sarıdoğan, İbrahim Murat Gündüz için "Gerçek bir Adanalı, spor aşığı ve sporsever" sözleriyle takdirini dile getirdi.

İbrahim Murat Gündüz, Umut Doğan'ın Başarısı İçin Desteğini Açıkladı

İngiltere 2. Lig Maçları: Heyecanın Adresi ve Takvim Bilgileri İngiltere 2. Lig Maçları: Heyecanın Adresi ve Takvim Bilgileri

Cumali Sarıdoğan, başarılarla dolu bir kariyere sahip. Hem içeride hem de dışarıda ülkesini temsil edip sayısız kupa ve madalya kazanmış bir karate ustası olarak bilinir. Türkiye Karate Federasyonu bünyesinde 5. Kademe Teknik Direktör ve 7. dan siyah kuşak sahibi olan Sarıdoğan, aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olmuş ve Ürdün Karate Federasyonu'nda da teknik direktörlük yapmıştır. World Shotokan Karate-Do Federasyonu'nun Türkiye'deki teknik direktörlüğünü üstlenmiş, aynı zamanda Türkiye Karate Federasyonu'nda eğitmenlik ve teknik komite üyeliği görevlerini yürütmüştür. Şu anda ise Champion Anatolia Spor Kulübü'nde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

CUMALİ SARIDOĞAN GENÇ SPORCULARA DENEYİMLERİNİ ANLATIYOR

Genç sporculara deneyimlerini aktaran Cumali Sarıdoğan, yılların getirdiği birikimi paylaşma konusunda tutkulu. "Yurt içinde ve yurt dışında kazandığım deneyimleri genç karatecilere aktarmayı sürdüreceğim. Benim için önemli olan, bu sporun daha iyi yerlere gelmesidir ve bunun için elimden geleni yapmaya her zaman hazırım. Amacımız karateyi fazla kişinin sevmesi ve uygulamasıdır. Avrupa başta olmak üzere pek çok ülkeyi ziyaret edip, oradaki kültürleri inceleyerek edindiğim bilgileri Adana'daki gençlere ulaştırıyorum. Biz oldukça, bu spora hak ettiği değeri vermeye devam edeceğiz. Adana'nın karate alanında daha ileri seviyelere ulaşması için üzerime düşen her şeyi fazlası yapmaya hazırım" diyerek hedeflerini ve karateye olan adanmışlığını vurguladı.