Türkiye’nin ve dünyanın en büyük sivil yardım kuruluşlarından birisi olan İHH ülkemizde 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte yine yüzbinlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye sahip çıkarak kırtasiye yardımında bulundu.

Öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak ve ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim giderlerine destek olmak amacıyla geleneksel hale getirdikleri kırtasiye yardımını bu yıl da gerçekleştirdiklerini ifade eden Adana İHH Başkanı Mahmut Eraslan konuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Eraslan; "Derneğimize davet ettiğimiz öğrencilerimize çanta, kalemlik, kurşunkalem, tükenmez kalem, derslerine uygun defterler, boya kalemleri, silgi, kalemtıraş, cetvel ve yardımcı kitaplardan oluşan kırtasiye ve eğitim destek setlerinin dağıtımlarını gerçekleştirdik" dedi.

Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız? Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız?

İHH Adana'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Adana İHH Başkanı Mahmut Eraslan açıklamalarını; "Hayırseverlerin desteği ile depremzede, yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi 900 öğrencimize yardım yaptık. Amacımız bilgi toplumunun temeli olan, ülkemizin geleceğini inşa edeceğine inandığımız çocuklarımızın sadece derslerine yoğunlaşmalarını sağlamak ve ailelerine destek olmaktır. Depremzedeler başta olmak üzere yetim ve öksüz çocuklarımız ve ailelerine yönelik gıda giyim burs ve diğer yardım projelerimiz de devam ediyor. Bu vesile ile kurumumuza yardımlarını esirgemeyen bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Onların destekleri ile daha fazla insana ulaşma gayretimizi sürdüreceğiz" diyerek tamamladı.