Baret Takma Töreninin açılışı, İMO Adana Şube Başkanı Hıdır çak tarafından yapıldı.

Öğrencilere; İMO Adana Şubesinin, gerek öğrenim dönemlerinde gerekse mezuniyetlerinin ardından her zaman yanlarında olacağını belirten Hıdır Çak; her konuyu, öneriyi, talebi çekinmeden dile getirmelerini istedi.

 İMO Adana Şubesinde Baret Takma Töreni

İnşaat mühendislerinin, toplumun yapıcıları olduğunu ifade eden Çak; “insanların can ve mal güvenliğini birebir ilgilendiren bir mesleğin mensupları olmamız, bizlere önemli sorumluluklar yüklemektedir. Bu sorumlulukların bilincinde olarak hareket etmemiz gerekmektedir. Özellikle 6 Şubat depremleri, inşaat mühendisliği mesleğinin önemini bir kez daha ortaya koydu, mesleğin layıkıyla yapılmasının önemi arttı. Tüm bunların farkında olarak, kendinizi geliştirmeniz, bilgi ve birikiminizi artırmanız önemlidir.  Çevrenize, mesleğimize, yaşadığınız şehre, ülkemize katkı sunan, etik değerlere sahip bireyler olmanızı temenni ediyorum.  Odanıza şimdiden sahip çıkmanız hem mesleki olarak hem de topluma faydalı bireyler olmanızın yönünde ufkunuzu açacaktır” dedi

 İMO Adana Şubesinde Baret Takma Töreni

DAİMFED'ten Anlamlı İftar: "Çocuklar Geleceğimizdir" DAİMFED'ten Anlamlı İftar: "Çocuklar Geleceğimizdir"

Baret töreninde, genç-İMO Çukurova Üniversitesi Temsilcisi Elif Oğur, Adana genç-İMO çalışmalarıyla ilgili bir sunum yaptı. Sunumda geçtiğimiz yıllarda öğrenciler için düzenlenen teknik geziler, mesleki seminerler, tiyatro çalışmaları, dayanışma kahvaltısı, mezuniyet kutlaması gibi pek çok etkinlik öğrencilerle paylaşıldı. genç-İMO üyeleri Hazal Özden, Ahmet Melekoğlu, Yiğit Kütük, Eylül Dersilavoğlu konuşmalarında; genç-İMO deneyimlerinden, İMO Adana Şubeyle olan bağlantılarının kendilerine ve öğrencilere olan katkılarından söz ettiler.

 İMO Adana Şubesinde Baret Takma Töreni

Konuşmaların ardından, İMO Adana Şube Başkanı Hıdır Çak, Yönetim Kurulu Üyeleri A. Berdan Dinçyürek ve Recai Ünsal Ekinci, İMO Adana Şube Geçmiş Dönem Başkanları Hasan Aksungur, Sadi Sürenkök, Bahadır Acuner ve H. Çağdaş Kaya ile İMO Adana Şube Üyeleri tarafından gençlere baretleri takdim edildi.