Platform başkanı Teyfik Kısacık’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya sivil toplum kuruluş temsilcileri, platform üyeleri ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ Karataş koordinatörü iken, görevinden ayrılarak Belediye Başkan adayı olan Ali Bedrettin Karataş’da katıldı.
 Karataş Kültür ve Turizm Platformu toplantılarına kamu yöneticileri ile birlikte sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin her zaman katkı koyduğunu vurgulayan Platform başkanı Teyfik Kısacık katılımcılara teşekkür etti. Kısacık, “önümüzde gerek ülkemiz için, gerekse ilimiz ve ilçemiz için demokrasinin gereği olan bir mahalli idareler seçimi var. Karataş için seçilecek belediye başkanı ve meclis üyelerinin ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için canla başla çalışacaklarını temenni ediyoruz. Kim seçilirse seçilsin Kültür ve Turizm Platformu olarak Karataş’ın kalkınma hedefleri ve çözülmesi gereken problemleri konusunda her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek isterim.” dedi. 
Bir sonraki toplantıda Belediye Başkan adaylarının tamamının katılımını beklediklerini vurgulayan Kısacık “toplantı gündemimiz Karataşımızın sorunları ve kalkınma hedefleriyle ilgili Belediye Başkan adaylarının Proje Sunumu olacaktır.” dedi.

ÇÜ Paydaş Toplantısı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi ÇÜ Paydaş Toplantısı Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

Karataş Kültür ve Turizmi İçin Buluştular!
Toplantıya katılan Belediye Başkan adaylarından Ali Bedrettin Karataş ise Kültür ve Turizm Platformunun başkan ve üyelerine teşekkür ederek Karataş’ın gelişmesi ve kalkınması için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Karataş, yaptığı açıklamada; Üreten Belediyecilik hedefleri doğrultusunda, eğitim, kültür ve spordan tarımsal faaliyetlere, balıkçılıktan turizmin gelişimine ve istihdam yaratılmasına, altyapı hizmetlerinden çevre kirliliğine kadar projeleri hakkında bilgiler vererek önümüzdeki günlerde Karataş ile ilgili projelerini kamuoyuyla paylaşacağını ifade etti.