Yaz yaklaşırken güneş ışınlarının etkisinin artmasıyla birlikte, bu alanda uzman olmayan kişilerin yaptıkları lazer epilasyon işlemlerinde ağır sonuçlar yaşandığına dikkat çeken Meltem Su Yılmaz, kişilerin gittikleri merkezi dikkatle seçmesi gerektiğini belirtti.

Diş Hekimlerine “Klinik Yönetiminde 13 Altın Metot” Anlatıldı Diş Hekimlerine “Klinik Yönetiminde 13 Altın Metot” Anlatıldı

lazer

Meltem Su Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: 
“Bugün ne yazık ki son derece kontrolsüz ve denetimsiz bir şekilde, her yerde güzellik salonları açılabiliyor. Bu güzellik salonlarında hiçbir sertifikası ve uzmanlığı olmayan kişiler, güzellik uzmanı adı altında çalıştırılıyor. Ancak ne yazık ki bu kişilerin yaptığı işlemler, danışanlar üzerinde çok ağır tahribatlara neden olabiliyor.  Lazer epilasyon yanığı, cilt bakımı sonrası yüzde kalıcı iz ve lekelenmeler, çeşitli çatlak ve selülit uygulamaları sonrası vücutta oluşan kalıcı doku sertleşmeleri, bu tip yerlerin insanlara verdiği zararlardan yalnızca birkaç tanesi. O yüzden lütfen bildiğiniz, güvendiğiniz ve emin olduğunuz yerlerden şaşmayın. Yalnızca sosyal medya reklamlarından görerek gittiğiniz yerler, hayatınıza dahi mal olabilir. Çünkü sağlıksız güzellik olmaz, olmamalı.”