Organizasyonunu gerçekleştiren herkesin memnun ayrıldığı Adana’nın gözde düğün mekanlarından The Garden Balo Salonu Ve Kır Düğünü Tesisinde Kırdüğünü, düğün ve özel günlerde  ne yapılıyor, İşletmeci Yıldıray Erboğa'ya sorduk  samimi cevaplar aldık.
 
Murat Berhun: Yıldıray Bey Merhaba.
 
Yıldıray Erboğa: Merhaba Murat Bey.
 
Murat Berhun:  Bu Güzel İşletmenizle İlgili Ve Hizmetlerinizle İlgili Direk Sorularıma Geçmek İstiyorum. Bir İşletme Sahibisiniz Bu İşletmeyi Açmanızda Ki  Amacınız Nedir?
 
Yıldıray Erboğa:
 
The Garden Balo Salonu Ve Kır Düğünü Tesislerimizde Profesyonel Kadromuz Ve Birbirinden Özel Menü Seçeneklerimiz İle Adnan Menderes Bulvarında Muhteşem Göl Manzarasıyla Adanalı Hemşerilerimize Hizmet Vermekteyiz. Birbirinden Güzel Düğün Ve Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapan The Garden Balo Salonumuzun Kalitesini Göstermiş Olmanın Haklı Gururunu Yaşamaktayız.... Adanalıların Mutlu Günlerini Unutamayacakları Bir Ana Çevirmek Hizmeti En Üst Seviye Hissettirmek Temel Amacımızdır.
 
Murat BerhunPeki Yıldıray Bey, Neden Bu Sektörü Tercih Ettiniz?
 
Yıldıray Erboğa:
Adana’da Bu Sektörde Bir Eksiklik Gördüğümüz İçin Ve Bizimde Bu Eksikliği Tamamlayacak İyi Bir Kadroya Sahip Olmamızdan Kaynaklı Sektör İçerisindeyiz. Adanalılara Hizmetin En İyisini Vermek İçin Profesyonel Organizasyon Ve Hizmet Kadromuzla Hizmet İçin Bu Sektördeyiz.
 
Murat Berhun:  Biliyorsunuz İnsanlar Artık Özel Günleri İçin Seçici Oluyor, Sizin Bu Bağlamda Sektörde Ki Farkınız Ne Olacak?
 
Yıldıray Erboğa:
 
Yeni Evlenecek Çiftler Artık Kendilerine Sunulan Kalıpların Dışına Çıkmak, Zevklerine Göre Düğünlerini Planlamak İstiyorlar. Çiftler Aylarca Hatta Bazen Yıllar Öncesinden Bu Günü Hayal Ediyor, Hatta Planlıyorlar. Özellikle Gelin Adayları Detaylar Konusunda Çok Hassaslar. Biz Çiftlerden Sadece Hayallerindeki Düğünü Bize Anlatmalarını İstiyoruz. Sonra Bu Hayallerinin Üzerine Deneyimlerimizi Koyarak Düğünlerini Yine Onların İstekleri Ve Bütçeleri Çerçevesinde Gerçekleştiriyoruz. Samimi Bir Ortamda Hayatlarının En Önemli Anlarını Geçirmelerini Sağlıyoruz.

Murat Berhun:  Yıldıray Bey Bildiğiniz Üzere Geçtiğimiz Aylarda Özellikle Terör Olayları Nedeniyle Sokak Düğünleri Gibi Özel Eğlenceler Adana'da Valilik Tarafından Yasaklandı.  Eğlenmek, Özel Günlerini Kutlamak İsteyenler Adına  Siz Ve Sektörünüz İçin Güvenlik Ne Anlama Geliyor. Bu Konuda Vatandaşları Rahatlatacak Bir Kaç Cümle Söyler Misiniz?
 
Yıldıray Erboğa:
 
Öncelikle Bugüne Kadar Ülkemizin Yaşadığı Terör Olaylarında Yaşamını Yitiren Tüm Vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet Diliyor Terörü de Lanetliyorum.  Terörün Mutlu Günlerimize Engel Olmasını Önlemeliyiz, Zaten Terörün Asıl Amacıda Budur İnsanları Normal Hayatlarından Uzaklaştırıp Korkularla Yaşamalarını Sağlamak. Güvenlik Açısından Gerekli Önlemleri Hem Bizler Hem Emniyet Güçleri Almaktadır. İnsanlarımızın Korkmamaları Gerektiğini Ve Mutlu Günlerine Terör Engeli Vurmamaları Gerektiğini Özellikle Belirtmek İstiyorum. Sokak Düğünlerini Yasaklamaları Geçtiğimiz Günlerde Antep’te Yaşanan Terör Olayıydı, Valiliğin Vermiş Olduğu Uyarıları Dikkate Alıyor Ve En İyi En Güvenilir Hizmeti Sunmak İçin Profesyonel Kadromuzla The Garden’dayız.  

Murat BerhunDüğün, Kına Ve Özel Gün Gibi Etkinliklerde Müzik Çok Önemli, Siz Neye Göre Seçim Yapıyorsunuz?
 
Yıldıray Erboğa:
 
Müşteri Memnuniyetini Göz Önüne Alıp İstenilen Taleplere Göre Düzenlemeler Yapıyor Profesyonel Orkestramız Ve Solistlerimizle Hizmet Veriyoruz.
 
Murat BerhunTabi Birde Personel Var. Buraya Gelen Misafirleriniz, Kendini Evinde Gibi Rahat Hissedebilecek Mi? Personele Eğitim Veriyor Musunuz?
 
Yıldıray Erboğa:
 
Düğün Çiftlerimizi Bizleri Tercih Etme Kararlarını Kesinleştirmeden Önce, Hatta İlk Görüşmeden İtibaren En Deneyimli Personellerimiz İle Buluşturuyor, İşyeri-Müşteri İlişkisinden Öte; Bir Aile Anlayışıyla Deneyimlerimizden Ve Ön Görülerimizden Yola Çıkarak Onları Her Konuda Aydınlatmaya Çalışıyoruz.
Düğün Günü Tüm Gece Boyunca Kendileriyle Birebir İlgilenen Hem Bir Şef Servis Elemanı Hem De Bir Hizmet Yardımcıları Bulunuyor.
Bu Personellerimiz Kendi Alanlarında Gerekli Tüm Eğitimleri Almakta Ve En İyi Hizmeti Müşterilerimize Sunmaktadır.

Murat BerhunSon Yıllarda Düğün Gibi Özel Günlerde Kır Düğünleri Tercih Ediliyor. Kır Düğününe Eğilimi, İlgiyi Neye Bağlıyorsunuz? Özellikle Nişanlanmak Veya Evlenmek İsteyen Gençlere Tavsiye Eder Misiniz?

 
Yıldıray Erboğa:
 
Adana Sıcak Bir İklime Sahip Kara Kışı Yaşamamakta, İlk Bahar Ve Yazları Çok Güzel Kır Düğünleri Yaşamakta. Genç Çiftlerimiz Hayatlarında Bir Defa Yaşayacakları Bu Özel Günü Salondan Ziyade Kırda Yani Açık Alanda Yapmayı Tercih Etmekte… Eğer Gençler Bu Mutlu Günlerinin, Kendilerinin Ve Misafirlerinin Unutmayacağı Güzel Bir Anı Olarak Kalmasını İstiyorlarsa The Garden Balo Salonu Ve Kır Düğünü Tesislerimiz Onlar İçin Tam Yeridir. İlk Bahar Ve Yaz Düğünü Düşünen Çiftlerimize Ufak Bir Tavsiyem Olacak Randevu Almakta Sakın Geç Kalmayınız.
 
Murat BerhunHizmet Sektöründe "Müşteri Memnuniyeti" Hep Ön Planda Tutulmuştur. Sizin İçin de geçerli Mi? Neler Söylersiniz?
 
Yıldıray Erboğa:
 
Kesinlikle Geçerlidir. Müşterilerimizin Mekanımızdan Ayrılırken Memnun Kalması Birinci Önceliğimizdir.
 
Murat BerhunSon Olarak Eklemek İstedikleriniz?
 
Yıldıray Erboğa:
Yaptığımız İşi Çok Seviyoruz, Önemsiyoruz Ve Ciddiye Alıyoruz. Yenilikçi Bir Anlayışa Sahibiz. Bu Bağlamda Adanalılara Hizmet Vermekteyiz. The Garden Balo Salonu Ve Kır Düğünü Tesislerimizin Bahçe Kapasitesi 800 Kişi , Kapalı Alanımızsa 450  Kişiliktir.
 
Mekanımıza Ulaşımla İlgili Birkaç Şey Söylemek İstiyorum. Mekanımız Göl Kenarında, Toplu Yerleşim Yerlerinden Makul Uzaklıktadır. Mekanımıza Ulaşmak İçin Özel Aracını Kullanacaklar Göl Kıyı Şeridini Veya  Süleyman Demirel Bulvarından Göl Kıyısına İnen Kavşağı Tercih Etmelidirler. Ortalama Bir Hızda Seyahat Etmeleri Durumunda Şehir Merkezine 15 Dakika Mesafedeyiz. Toplu Taşımayı Kullanacaklar İse Topel 1  Dolmuşlarını Tercih Ederlerse Mekanın Önünde İnebilirler.
Son olarak siz Adanahabermerkezi.com olarak bizlerle Röportaj Yaptığınız Ve Adanalı Hemşerilerimize En İyi Hizmeti Vermek İçin Uğraştığımız Mekanımızı Adanalılara Tanıtımında Destek Olduğunuz İçin Çok Teşekkür Ederiz.
 
Murat Berhun:  Bizde Adanahabermerkezi.com  Olarak Sizin Gibi Değerli İşletmecilere Adana’mıza yaptıkları Güzel Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Ederiz.  The Garden Balo Salonu Ve Kır Düğünü Tesisleri Yıldıray Erboğa Ve Profesyonel Ekibi Sayesinde Adanalıların Daha Fazla Tercihi Olmaya Devam Edecek Gibi Görünüyor.