Adanalı sanatçı Ali Turaç 8.albümü için tanıtım gecesi düzenledi. Sevmiştim-Erik Dalı adlı albümünün tanıtım gecesine birbirinden ünlü konuk sanatçıların katılacağını söyleyen Ali Turaç, son albümü için iddialı konuştu.

Adana’nın sanat ve sanatçılar için verimli topraklar olduğunu söyleyen Turaç, son albümü için  gerek bürokrasiden ve gerekse de seçilmişlerden hak ettiği desteği görmeyi bekliyor.

Adana’nın tanıtımına katkı koymaktan ve gittiği her yerde Adanalı olarak anılmaktan  mutlu olduğunu söyleyen Ali Turaç, ‘’Adanalı vefalıdır, sanatçı dostudur. Sanata değer verir. Birbirinden güzel eserlerin yeralacağı son albümüm için kader mahkumlarına yönelik bir de klip çektim. Gecede o kilibi de konuklarımıza sunma fırsatı bulacağım. Kurtlar Vadisi adlı dizide rol alan Adanalı oyuncu Yaşar Kurt bu klibimde kader mahkumu olarak rol aldı. Kendisine buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunarken, bu klipte rol alan ve emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum” dedi.

Tanıtım gecesinin bir anlamda Sanat Şölenine dönüşeceğini iddia eden Ali Turaç, kentin mülki amirleri başta olmak üzere tüm seçilmiş ve atanmışlarının da gecesine katılmasını beklediğini söyledi.

14 Temmuz’da Büyük Sürmeli Oteli’nde yapacağı 8.Albüm Tanıtım Gecesi’ne birbirinden önemli sanatçıların katılacağını ifade eden Ali Turaç, daha önceleri yaptığı albümlerde yer alan eserlerini yaygın TV’lerde yer alarak sevenlerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Listelere giren şarkılarını TV ve Radyolarda geniş kitlelere ulaştırdığını ifade eden Turaç, Sevmiştim-Erik Dalı adlı albümünün de büyük ilgi göreceğine inandığını dile getirdi.

Mustafa Öztürk yönetmenliğinde, Fikret Iğdırlı’nın prodüktörlüğünü yaptığı albümün yapımcılığını ise Kasetçi Kerim üstlendi. Haydar Öztürk, Piyanist Memiş, Caner Erdoğan, Ömer Faruk Bostan, Ali Günündü’nin eserlerinin yanı sıra anonim şarkıların da yeraldığı kasetin tanıtım gecesine, Dilber Ay başta olmak üzere Şevki Kayapınar, Etkin, piyanist Memiş, Cemocan, Mehmet Ali Kocaman, Ersin Ay, Mustafa Kısacık ve sürpriz konuk sanatçılar katılacak.