Dillerden düşmeyen unutulmaz aşk şarkılarının usta bestecisi ve yorumcusu Cengiz İmren Adana'ya geliyor. Aşk şarkılarının mimarı İmren, Bilge Ajans'ın organizasyonluğunda, 10 Mayıs Cumartesi günü saat 22.30’da Adana Seyhan Otel'de sevenleriyle bir araya gelecek. Geçtiğimiz aylarda Türk müziğinin divası Bülent Ersoy'u da Adanalılarla buluşturan Bilge Ajans'ın mimarları Bilge Canbaz ve Serap Tatlı unutulmaz bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.


Bekaroğlu İnşaat, Ünes Büro Mobilyaları, Nadir Kuruyemiş, Kocamanlar Perde İç Mimarlık Tarım, Romans Mobilya, Elif Soyergin Fashıon Designer ve Handan Karay İnşaat’ın sponsor olduğu organizasyonda, ünlü sanatçı hayranlarını 'aşk' şarkılarıyla müzik ziyafeti çekecek. Ön programda ise Eren Yalçın adeta kulakların pasını silecek.

 

 Gerçekleştirdikleri her organizasyon ses getiren Canbaz ve Tatlı ikilisi, ünlü sanatçının Adana Seyhan Otel'deki Adres Bar'da vereceği konser için tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.

 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e verdiği "Bir tanem" ve "Ağlıyorum Kahrımdan" adlı şarkılarıyla yaptığı çıkışını, müzik dünyasına art arda kazandırdığı besteleriyle sürdüren Cengiz İmren, eserleri kadar yorumcu kimliği ile de milyonlarca hayranı peşinden sürüklüyor.

 

Cengiz İmren konseri için biletlerin Seyhan Otel'de çok yakında satışa sunulacağı bildirilirken, şimdiden rezervasyon yapmak isteyenlerin0530 224 32 32 ve 0322 455 30 30 numaralı telefonlardan iletişime geçmelerinin yeterli olacağı belirtildi.