Uluçay Düğün Salonu’ndaki törende damat ile gelinin nikahı kıyıldı. Nikah şahitlerinden biri de Birlik Başkan Vekili ve Adana Şoförler ve Kamyoncular Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz oldu. Damadın diğer şahidi adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Şahin, gelinin şahitleri ise ikisi de öğretmen olan İlker Kalle ve Lütfi Yıldız idi. 
Seyhan Belediyesi Nikah Memurluğu’nda görevli memurun kıydığı nikah sırasında gelin Figen Dikici tezahüratlar üzerine damadın ayağına bastı. Evlilik cüzdanı geline teslim edilirken, damat Musa Sabırlar’a arkadaşları Ayva vererek yedirince salondakiler kahkahaya boğuldu.
Konfetiler arasında salona giren Figen – Musa Sabırlar çifti, alkışlar arasında yerlerini aldıktan sonra düğüne gelen dost ve arkadaşları sahneye çıkarak dansedip, oynarken,  davul eşliğinde de halay çekip gönüllerince eğlendi. Figen – Musa Sabırlar çifti de, dostlarını alkışlayarak teşekkür ettiler. 

Düğüne, Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Başkan Vekili Kenan Yılmaz, 1.Bölge ESKKK ve Adana Sarıçam ESKKK Başkanı Muhammet Yalçın, Kuzey Adana ESKKK Başkanı Faruk Barışık da çiçek göndererek kutlamada bulundu. 
Ayrıca, düğüne damadın mesai arkadaşları, Adana ESOB, 1.Bölge ve Kuzey Adana ESKKK genel sekreterleri ve personeli de katılarak destek oldu. 

Gelinin anne – babası İbrahim  - Meral Dikici çifti ile damadın annesi Ayşe Sabırlar, düğüne gelenleri kapıda karşıladıkları gibi, yine kapıdan uğurlayarak teşekkür ettiler.