1970 yılında sahneye ilk adımı atan ve bugün ‘Diva’ olarak anılan, Türk Sanat Müziği’nin güçlü yorumcusu Bülent Ersoy, sevilen parçalarını bu kez Adanalı hayranları için seslendirecek. 46 yıllık sahne hayatına 42 albüm sığdıran ve şarkılarıyla hafızalarda yer edinen ‘Diva’, 15 Ekim’de Mehmet Karaca’nın organize ettiği gecede sahne alacak. Bülent Ersoy’a danslarıyla da ünlü oryantal Didem eşlik edecek.

BÜYÜK BULUŞMA 15 EKİM’DE

Bu önemli buluşma öncesinde etkinliğin gerçekleştirileceği Sular VIP’te bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Adana’nın en büyük konser alanı olarak öne çıkan Sular VIP’teki toplantıya; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir ile birlikte kentte görev yapan bazı gazeteciler katıldı. Burada konuşan Mehmet Karaca, 15 Ekim’de düzenleyecekleri konserle ilgili açıklamalarda bulundu.


UNUTULMAZ BİR GECE OLACAK

Bugüne kadar düzenlemiş oldukları organizasyonlarla Türkiye’nin birbirinden ünlü isimlerini Adana’da, Sular VIP sahnesinde ağırladıklarının altını çizen Mehmet Karaca, “Yine önemli bir organizasyonla Adanalıların karşısına çıkıyoruz. Türk Sanat Müziği’nin güçlü ismi Bülent Ersoy’u, ‘Diva’yı Adanalılarla buluşturacağız. Didem de danslarıyla gecemize ayrı bir kent katacak. Yeni keyifli ve unutulmaz bir gece bekliyor” yorumunu yaptı.


AİLE ORTAMINDA EĞLENCE

Sular VIP Yönetim Kurulu Başkanı Enver Dalkıran da, eğlence tutkunlarına ‘aile ortamı’nda yine güzel bir organizasyon hazırladıklarını ifade ederek, ‘Diva’ Bülent Ersoy ve oryantal Didem’i Adanalılarla buluşturmanın haklı gurur ve heyecanı içinde olduklarını söyledi. Dalkıran, yaptıkları organizasyonlarda seçici olduklarını belirterek, “Tüm organizasyon ekibimizi itina ile seçiyor, kente getirdiğimiz isimler gibi dikkat ediyoruz çünkü memnuniyet bizim için ilke. Tüm Adanalıları 15 Ekim Cumartesi günü Sular VIP’e bekliyoruz” dedi.