Menderes te bulunan The Garden Adana da alışılagelmiş ezberleri bozmakta kararlı bir işletme olarak hizmet veriyor. Bireysel davet, sünnet organizasyonu, düğün organizasyonu, davet organizasyonu, nişan organizasyonu, şirket organizasyonları, doğum günü organizasyonları gibi birçok etkinlik ve özel günlerinizde, sizler için özenle hazırlanan The Garden Balo Salonu ve Kır Düğünlerinde ya da sizin seçtiğiniz, arzuladığınız konseptlerde profesyonel ekibi ile size unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

The Garden Balo Salonu ve Kır Düğünleri İşletme sahibi Aycan Korkut açıklamasında “Hayallerinizin ötesinde bir davet için gelin bu rüyayı birlikte gerçekleştirelim… Amacımız; müşterilerimiz için en özel günlerinde hayallerini, arzularını gerçeğe dönüştürmek ve unutulmaz bir iz bırakmaktır.” Dedi.

The Garden Balo Salonu ve Kır Düğünleri Halkla ilişikiler sorumlusu Şengül Korkmaz da “İşletmenin işlevlerini; Düğün, Kokteyl, Kongreler, Seminerler, Ürün Lansmanı, Konser ve Toplantı Organizasyonları, Mezuniyet Törenleri ve Okul Partileri gibi ana başlıklar altında toplayabiliriz. Salonumuzda ses ve ışık düzeninin yanı sıra, Yeterli teknik donanım ile örneğin takip ışığı, lazer Show, Sine vizyon vs., özel günlerinizi daha özel yapmayı görevi bilen personel desteği her zaman hizmetinizdedir. Salonumuz benzersiz teknolojisi ve yüksek hizmet kalitesi ile özel günlerinizde hizmetinizdedir. Çocuklarınıza anlatacağınız güzel bir düğün anısı istiyorsanız The Garden ı görmeden karar vermeyiniz.” Dedi.