Ahmet Yetenek Biricik kızı Mediha’ın mürvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Pamuk Müzikhol’de yapılan muhteşem Düğün töreninde damadın Anne ve Babası Mimine-Mevlüt Gökçü çifti ile Gelinin Anne ve Babası Zahide-Ahmet Yetenek Çifti Biricik evlatlarının düğün törenlerinde her şeyin kusursuz olması için ellerinden gelen her şeyi yaparak konuklarla tek, tek ilgilendiler.

   Mediha-İbrahim Gökçü çifti Pamuk Müzikholde yapılan muhteşem düğün töreni ile dünya evine girdiler. Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken adeta gecenin parlayan yıldızı oldular. Gecenin Çifti tüm dikkatleri üzerlerine çekerlerken Konuklarla’da bir, bir ilgilenmeleri kem gözlerden uzak dedirttiler. Konuklar ise genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

     Gecenin Muhteşem çifti Mediha-İbrahim Gökçü Çiftinin Anne ve Babaları Biricik evlatlarının düğün törenlerinde Gecenin kusursuz olması için büyük çaba ve gayret sarfederek düğünün mükemmel olması için ellerinden gelen her türlü fedakârlıktan kaçınmadılar ve konuklarla’da tek, tek ilgilendiler. 

Çiçeği burnundaki genç çiftin bu muhteşem düğün töreninde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklar genç çifti kutlayarak bir ömür boyu bir yastıkta kocamaklarını dilediler ve çiçeği burnundaki  genç çift  bol, bol oynayarak kendileri için yapılan muhteşem düğünün tadını çıkardılar  ilerleyen saatlerinde ise konuklar ile gecenin muhteşem çifti düğünün gereklerini yerine getirerek bol, bol oynayarak gecenin tadını çıkardılar.