Adana’da basın sektörünün tanınmış isimlerinden oluşan Esendemir ailesinin  kızı Işıl Esendemir Antakya’ya gelin gitti. Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde başlayan okul arkadaşlığı evlilikle noktalanınca Esendemir ve Kuşçu aileleri de dünür oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi danışmanlarından, gazeteci Şahin Esendemir ile Müjgan Esendemir’in kızı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir  ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Esendemir’in yeğeni Işıl Esendemir ile Antakya’nın tanınmış iş adamlarından Mimar Şenkut Kuşçu ile Makbule Kuşçu’nun oğlu Berat Kuşçu görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

 

ANTAKYA’DA UNUTULMAZ DÜĞÜN

 

Hatay’ın  genç iş adamlarından Müteahhit Berat Kuşçu ile Işıl Esendemir’in mutluluklarını perçinleyen nikah ve düğün töreni  Savon Otel’inde gerçekleştirildi.

 

Esendemir ve Kuşçu aileleri ve yakınlarını samimi ve eğlenceli bir ortamda buluşturan düğün töreni genç çiftin görkemli bir şekilde salona girişi ile başladı.. Törende heyecan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın nikah törenini gerçekleştirmesi ile doruk noktaya ulaştı.

ANAP Hatay eski milletvekillerinden Levent Mıstıkoğlu ve Adana’nın tanınmış simalarından Dr. Mahmut Özkurt’un şahitliğini yaptıkları nikah törenine Başkan Savaş’ın esprileri ve günün anlamını renk katan konuşmaları damgasını vurdu.

 

RENKLİ DÜĞÜN GECESİ

 

Antakya’nın seçkin ailelerinin yanı sıra tanınmış hariciye bürokratlarından Fuat Tanlay ve eşinin de katıldığı, Işıl Esendemir (Kuşçu)  ve Berat Kuşçu’nun yaşamlarını birleştirdiği mutlu gece, unutulmaz bir düğün ortamının oluşması ile devam etti.

 

Gecenin geç saatlerine kadar süren ve Savon Oteli’nin geleneksel yöre yemekleri ile süslenmiş menüsü ile doyumsuzlaştırılan düğün töreninde davetliler doyasıya eğlenme şansı bulurken, genç çiftin bu mutlu gününe de ayrı bir anlam kazandırdılar.