Akkapı Uluçay Müzikhol'de gerçekleştirilen düğün töreninde nikah merasimi de yapıldı. Çiftlerin nikahını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı,  şahitliklerini de CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek yaptılar. Nikah sonrası Başkan Karalar, nikah cüzdanını Tümer'e verdi, Tümer de yuvayı dişi kuş yapar diyerek cüzdanı akışlar arasında gelin Merve'ye teslim etti.

Birlik Başkanı Sözütek, gecede yaptığı konuşmada, genç çiftlere ömür boyu mutluluk dilerken, ülkemizde FETÖ'cü, PDY'sının akıl almaz darbe kalkışması sırasında yaşanan sıkıntılı günlerin süratle aşıldığına dikkat çekerek, huzurlu günlere dönüşümüzde emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genel Kurmay Başkan Hulusi Akar ve Emniyet Teşkilatı ile Yüce Türk Milleti'ne, esnaf ve sanatkarları adına da sonsuz şükran duyduklarını söyledi. Tören sonrası toplu hatıra fotoğraf çektirildi.

Gelin Merve ile damat Rasim Varak, gecede arkadaş ve dostlarıyla sahneye çıkarak, hareketli müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi. Başkan Özalp de, düğünde kızı Merve ve damadı Rasim Varak ile sahneye çıkarak karşılıklı oynayarak mutluluğunu katladı.


Düğüne Adana ESOB Başkan Vekili, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Birliğe bağlı Adana Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Salih Diptaş, Adana Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Tuncay Eskindağ, Adana Özel Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Niyazi Göğer, Adana Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Sebze - Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı ve Adana Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz da katılarak, Özalp ve Varak Ailesi'ni mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Düğüne çok sayıda kişi, kurum ve kuruluş da çiçek göndererek, Merve - Rasim Varak çiftini kutladılar.