Adana Ekinci Garden Hotel’de düzenlenen nikah töreninde evlendirme memuruna güçlü bir şekilde “Evet” diyen Kurt çifti konuklardan kuvvetli bir alkış aldı. 


MESAİ ARKADAŞLARINDAN KELEPÇE

Evlilik cüzdanını alan gelin ve damada aynı şubede görev yapan polis arkadaşları tarafından kelepçe takılarak ömür boyu birlikte olmaları dilendi.

 

KELEPÇELERİ VERMEYECEĞİZ

Kendilerine kelepçe takılmasını beklemedikleri söyleyen Eylem-Turan çifti, “İlk anda şaşırdık tabi ne olduğunu anlamadık. Hayatımızda ilk kez kelepçe takılıyor, sürpriz oldu. Çok mutlu olduk. Mesai arkadaşlarımız güzel düşünmüşler. Bir ömür boyu sürecek mutluluğumuza bir anı oldu ama kelepçeleri vermeyeceğiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Tanlak ve Kurt ailesinin, akrabalarının ve sevenlerinin katıldığı düğün töreninde konuklarla tek tek ilgilenen dünürler, Solmaz-Bülent Tanlak ve Gülay-Asım Kurt, misafirperverliğin en güzelini göstererek davetlilerden tam not aldılar.

 

Eğlencenin doruğa ulaştığı gecede, genç çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.

Gelin ve damadın birbirine çok yakıştığı belirten davetliler, “Allah mutlu etsin, birbirlerine çok yakışmışlar. Allah bir yastıkta kocatsın” temennisinde bulundular. Dj. Selçuk’un çaldığı yerli ve yabancı şarkılar konukları coşturdu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenildi. Güzel gecenin sonunda yeni evli çift balayı için Antalya’ya gitti.