Günaydın Adana Gazetesi  Haber Müdürü ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Sekreteri Hüseyin Sungur’un ağabeyi Süleyman Sungur, Gülhanım Sungur (Halilova) ile dünyaevine girdi.

Ulus Düğün Salonu’nda yapılan düğün törenine Azeri gelin Gülhanım’ın Azerbaycan’daki ailesi, arkadaşları ve Adana’daki sevenlerinin yanı sıra Süleyman Sungur’un ailesi, mesai arkadaşları, Günaydın Adana Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Canbolat,  İlan ve Reklam Müdürü Haydar Şengül, Adanus Gazetesi İmtiyaz sahibi Dursun Dağtekin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Teknik Müdürü Yusuf Aslan, seçkin davetli topluluğu katılırken, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, Adana Günaydın Gazetesi İmtiyaz sahibi Aytekin Uçar, birer çelenk göndererek gecenin çiftlerin tebrik ettiler. Ayrıca, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bir kutlama mesajı göndererek çiftlere mutluluklar diledi. Gecenin çiftlerine Zihni Aldrmaz tarafından bir de düğün hediyesi verildi.

Damat Süleyman Sungur’un ağabeyi Ali Sungur eşi Zübeyde Sungur, kardeşi Hüseyin Sungur ve eşi Emine Sungur ile gelin Gülhanım Sungur’un kardeşi Gülara Türksoy davetlilerle tek tek ilgilendiler.

Güzel bir müzik eşliğinde salona giren çiftleri davetliler ayakta alkışlarla karşıladı. Müzik eşliğinde dans eden çiftlerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, davetliler gecenin kral ve kraliçesine alkışlarla eşlik etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün töreninde gelin ve damat masaları tek tek dolaşarak davetlilere “Hoşgeldiniz” dediler.

Gecenin çiftleri ile davetliler dans pistini bir an olsun boş bırakmadı. Düğün töreninde çiftetellinin yanı sıra Azeri müziği de çaldı. Azarbeycan’dan gelen davetliler, Azeri müziği eşliğinde oynarken, Türk davetliler de eşlik etti.

Oldukça samimi bir ortamda geçen düğün töreninde davetliler gönüllerince eğlenirken, çiftlere de ömür boyu mutluluklar dilediler.