Gazeteciler Utku Sağılır ve Murat Yıldırım’ın birlikte çıkardığı derginin büro açılış törenine AGİAD Başkan Yardımcısı tamer gülcan DASİFED Başkanı Süleyman Onatça, Ekinfen Okulları Kurucusu Ferdane Bayıldıran, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Doğan Haber Ajansı Bölge Temsilcisi Orhan Apaydın, ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, İŞKAD Başkanı Av. Elif Doğan Türkmen, Ekonomist Ahmet Türkmen, AGİAD Başkan Yardımcısı Tamer Gülcan, İşadamı Cahit Sınmaz, Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Öcal, Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek, Av. Yakup Bulut, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Tatar, Ekinfen Okulları Genel Müdürü Mahmut Reyhanioğlu, Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Adana Şube Başkanı Salim Büyükkaya, Reha Ören, Murat Özkardeş, Ali Boz, İşadamı Bülent Avcu ile gazeteciler katıldı.

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen büro açılışına katılan işadamları, STÖ yöneticileri ve gazeteciler; Adana Lobi Dergisi İmtiyaz Sahibi Utku Sağılır ve  Adana Lobi Dergisi Genel YayınYönetmeni Murat Yıldırım’ın meslek hayatlarındaki çalışkanlığı , kendi işyerlerinde de göstereceklerinden ve Adana’ya katkı koyacaklarından emin olduklarını dile getirdiler.

Adana Lobi Dergisi İmtiyaz Sahibi Utku Sağılır, doğup büyüdüğü kente katkı koymak, doğru ve ilkeli yayın yapan bir dergi oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını belirterek, kendilerine ve dergiye gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Sağılır, “Yola çıkarken bize çok namuslu olduğumuzu, bu işi başaramayabileceğimizi söyleyen ağabeylerimiz oldu. İşte tam da bunun aksini kanıtlamak, namusluların da en az diğerleri kadar cesaretli olabileceğini ispat etmek  ve çocuklarımızın yaşadığı kenti daha yaşanabilir bir alan haline getirme eylemlerine katkı koymak için projemizi uygulamaya koyduk” dedi.