Koza Televizyonu dün akşam yaptığı canlı yayında, 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Yapılan özel canlı yayınla kuruluş yıldönümü kutlayan Koza Televizyonu Ailesi, 1 yıl gibi kısa bir sürede hem Adanalının hem de Türkiye’nin yükselen sesi olmasının gurunu yine izleyicileri paylaştı.
“TELEVİZYONUMLA GURUR DUYUYORUM”
Koza Televizyonu’nun kuruluşunun 1. yıl dönümüne özel yapılan canlı yayında konuşan Koza Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz, Adanalının sesini Torosların ötesine duyurmayı başardıklarını söyledi. Konuşmasında Ak Parti Dış İlişkilerden Sorulu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik’in, “Birisi Koza Televizyonunu izlediği zaman bu haberi başka bir yerden teyit etme ihtiyaca hissetmiyor” sözlerini hatırlatan Ercan Yılmaz, Adana’da gündemi Koza Haber’in belirlediğini vurguladı. Bu nedenle personeline teşekkür eden Ercan Yılmaz, “Koza Televizyonu’nu izlediğim zaman, kendi kanalım olduğunu bile hissetmiyorum. Ekranda ilkeli, tarafsız ve seviyeli bir televizyon görüyorum. Buda beni çok memnun ediyor. Özellikle yurt dışında benim diğer kendi firmam olan Nurs Lokman Hekim’den bahsederken, “Evet, Koza TV’de görüyoruz” demeleri beni çok onurlandırıyor” dedi.
“KISA SÜREDE KÖKLÜ BİR TELEVİZYON OLDU”
Koza Televizyonu stüdyosunda başlayan, özel canlı yayında ayıraca Koza Televizyonu Yönetimi Kurulu Üyeleri Nedim Yılmaz ile Sabahattin Yılmaz ve Koza Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin’de yer aldı. Koza Televizyonu’nun ekip ruhu ile kurulduğunu ifade eden Nedim Yılmaz, “Biz buraya yatırım yaparken, ekipte yer alan arkadaşlarımızın heyecanını gördük. Hepsi işine dört elle sarıldı ve Koza Televizyonunu çok kısa bir süre içinde ulusal anlamda yayın yapan köklü bir televizyon haline getirdi” dedi.
“ADANALININ SESİ OLDU”
Sabahattin Yılmaz, Adana’da yatırım yapmanın zor olduğunu belirterek, bunca zorluklara rağmen Adana’ya yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Koza Televizyonu’nun Adana’nın ve Adanalının sesi olduğunu dikkat çeken Sabahattin Yılmaz, “Koza Televizyonu yayın hayatına başladığı tarihten bu yana olumlu tepkiler alıyoruz. Çünkü Koza Televizyonu Adana’yı tüm güzellikleri ile tanıyor ve tanıtmaya devam ediyor. Hiç kimse Adana’yı kötü bilmesin” dedi.
“AYDINLIK TÜRKİYE’NİN TELEVİZYONU”
Bir yıl önce “Gözün Aydın Adana Dünya Seni İzliyor” sloganı ile yola çıktıklarını belirterek kısa sürede çok büyük mesafeler kat ettiklerini söyledi. Selahattin Sekin de Ak Parti Dış İlişkilerden Sorulu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik’in, “Birisi Koza Televizyonunu izlediği zaman bu haberi başka bir yerden teyit etme ihtiyaca hissetmiyor” sözüne vurgu yaparak, işte biz bu imajı oluşturmak için çalıştık. Bu imajı eğer oluşturmayı başarmışsak ne mutlu bize” dedi.
Özel programda ayrıca Adana Milletvekilleri, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Belediye Başkanları, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile gazeteciler, Koza Televizyonu’nun geride bıraktığı bir yılını değerlendirerek başarılar diledi.
Daha sonra ise Koza Televizyonu ailesi fertleri canlı yayında duygu ve düşünlerini anlatarak, Adanalının sevgisine layık olmak için çok çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini söyledi.
Canlı yayının finalindeyse Koza Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz, personeli ile birlikte 1. kuruluş yıl dönümü pastasını kesti. Gece geç saatlere kadar süren canlı yayının ardından Koza Televizyonu çalışanları birlikte yemeğe gitti.





