MHP’li Recep AK da; İmamoğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan isimlerden biri.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (ÇGC) Cafer Esendemir’i ziyaret eden Recep Ak; “İlkem; önce Ülkem” şiarıyla hareket ettiğini belirterek, uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunduğunu, bürokrasi konusunda önemli bir deneyime sahip olduğunu, kanun ve mevzuatlara hakim olduğunu, kurumlar arasında birleştirici, sosyal devlet mantığıyla hareket ederek, başarılı projelere imza attığını söyledi.

MHP İmamoğlu Belediye Başkan Aday Adayı AK; gençliğinden bu yana Ülkücü hareket içerisinde yer aldığını, 1998/2002 yılları arasında İmamoğlu Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığını, siyasi yaşamı boyunca MHP adına seçim komitelerinde gönüllü çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi.

2001 yılında Adana Defterdarlığı Karaisalı Kaymakamlığı Mal Müdürlüğü’nde memuriyet hayatına atıldığını söyleyen Recep AK; 2007 yılında Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak’ta 3,5 yıl görev aldığını, Yumurtalık Milli Emlak Müdürlüğü’nden sonra da 2011 yılında Sarıçam Kaymakamlığı Mal Müdürlüğü’nde 2014 yılına kadar çalıştığını, daha sonra Karaisalı Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğunu, 2019/2023 yılları arasında da Adana Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığını söyledi.

Adana’nın sorunlarını çok iyi bildiğini, İmamoğlu’nun çözülemeyen sorunlarına yönelik projelerinin bulunduğunu söyleyen Recep AK, MHP’nin ve O’nun bilge lideri Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğunu ifade etti.

Emekli Ağlayarak Anlattı Müzeyyen Şevkin Üzülerek Dinledi Emekli Ağlayarak Anlattı Müzeyyen Şevkin Üzülerek Dinledi

ÇGC Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Akköse’nin de hazır olduğu ziyarette konuşan Başkan Cafer Esendemir, Recep AK’a adaylık ve sonrasında da seçimlerde başarılar diledikten sonra, “Önceliğimiz Adana… Siyasette seçimler bir bayrak yarışıdır. Yarışı kazananın daha önceleri açıkladığı projelerini hayata geçirmesini, kentin sorunlarına çözüm getirmesini, halka en iyi hizmeti vermesini isteriz. Adana basınının çatı örgütü olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti olarak; yerel seçimlerin öncelikle ülkemize, demokrasimize ve yerelde de Adana’mıza hayırlı olmasını isteriz. Halkımızın sandığa yansıyacak iradesine hepimizin saygı duyması ve seçilen adayın başarılı olması için toplum olarak yardımcı olması gerekir. Ben öncelikle ziyaretinizden dolayı memnuniyet duydum. Diğer ziyaretçilerimize olduğu gibi size de başarılar diliyorum” dedi.