Geçtiğimiz haftalarda, AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı ile başlayan toplantılar sırasıyla Kozan, Aladağ, Ceyhan, Karataş, Yumurtalık ve Pozantı ilçesiyle devam etti. Toplantılara dün de Sarıçam, Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde devam edildi.

YOĞUN KATILIM
Daraltılmış olmasına rağmen yoğun katılım ve coşku içinde geçen ilçe danışma meclisi toplantılarına teşkilatların yanı sıra Cumhur İttifakı belediye başkanları ve ilçe başkanları da katılıyor.
Dün gerçekleştirilen Sarıçam, Yüreğir ve Seyhan danışma meclisi toplantılarına katılan Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbilci ile Faruk Aytek, hükümetin gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerden bahsederek yerel seçimlerin önemine değindi.

Ozan Gülaçtı ''Adana'da Cumhur İttifakı Bayrağı Dalgalanacak''

BAYRAM HAVASI
Teşkilatların yoğun ilgi ve coşkusuyla bayram havasına dönen toplantılarda konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne çok güçlü şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını belirten Başkan Gülaçtı, "Gönüllere misafir olacağız. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra 15 ilçemizde de Cumhur İttifakı bayrağını dalgalandıracağız. Adana'mızın her köşesini gönül belediyeciliğine kavuşturacağız. Bunun için Adana hazır, Adanalı hemşehrilerimiz hazır. Toplantılarımızdaki bu coşku ve heyecan da bunun göstergesidir" dedi.

Ozan Gülaçtı ''Adana'da Cumhur İttifakı Bayrağı Dalgalanacak''

DEVAM EDECEK
AK Parti ilçe danışma meclisi toplantıları önümüzdeki haftalarda devam edecek. İlçelerin ardından AK Parti Adana İl Danışma Meclisi Toplantısı yapacak.