Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız? Özel Halk Otobüsünden Düşen Kadın Öldü! Hala Seyirci Kalacak Mısınız?

Semt pazarlarında verilen iftar davetinin mimarı Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Şerif Kurşun, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna işaret ederek, önümüzdeki yıllarda da benzer organizasyonlarla esnaf ve vatandaşları buluşturacaklarını dile getirdi.

Adana Semt Pazarcıları Esnaf Odası örnek olacak bir projeye imza attı. Bu yıl ilk kez semt pazarlarında iftar daveti veren Oda Başkanı Mehmet Şerif Kurşun amaçlarının, Ramazan ayının manevi hazzı etrafında pazarcı esnafı ile vatandaşı kaynaştırmak olduğuna işaret etti.
Pazarcı Esnafı, İftarda Bi Araya Geldi
Göreve geldikleri günden bu yana semt pazarlarının daha çağdaş ve modern hizmet verebilmesi adına mücadele ettiklerini dile getiren Başkan Kurşun, "Çok şükür büyük oranda pazarlarımıza bir standart kazandırdık. İstedik ki semt pazarlarına, alışveriş yapılan mekanların dışında bir anlam katalım. Bunun için de paylaşmanın ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayını fırsat bildik. Her gün ayrı bir semt pazarında kurduğumuz iftar sofralarında pazarcı esnafımızı ve vatandaşlarımızı buluşturduk. Gerçekten çok güzel bir ortam sağlandı" dedi.

İftar etkinliklerini gelecek yıllarda da devam ettireceklerine işaret eden Başkan Mehmet Şerif Kurşun, "İftar programlarımız pazarcı esnafımız kadar vatandaşlarımızın da büyük takdirini topladı. Oda olarak iftar davetini geleneksel hale getirme kararı aldık. Önümüzdeki yıllarda da pazarcı esnafı olarak Ramazan ayının hazzını ve bereketini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.