Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları’na özel açılan kliniğin açılış kurdelasını Uzm. Dr. Efsun Sızmaz’la birlikte Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Prof. Dr. Ünal Zorludemir, Prof. Dr. Nihal Demircan, Prof. Dr. Özgür Yağmur, Prof. Dr. Mehmet Satar, Prof. Dr. Nejat Narlı,  Prof. Dr. Orhan Demircan, Prof. Dr. Meltem Yağmur ve Prof. Dr. Cüneyt Evrüke’nin yanı sıra tıp, sanat ve iş dünyasından önemli isimler kesti.

HER ZAMAN ÇOCUKLARIN YANINDAYIM
Hastalarına kendi özel kliniğinde hizmet vermeye başlamanın mutluluğunu yaşayan Sızmaz, “Devlet hastanesinden sonra özel  kliniğimde  sizlere ve miniklerime  daha faydalı olacağıma inanıyorum. Günümüz koşullarında hasta ve hekim ilişkisinin en üst düzeyde yaşanabileceği, hastaya ayrılan zamana karşılıklı karar verilebildiği bir ortamda hastalarımın her ihtiyaçlarında bana ulaşabilecekleri şekilde çalışmak arzusundayım. Aynı zamanda Profesyonel Öğrenci Koçluğu yapıyor ve çocuk NLP’si  ile ilgileniyorum” dedi.

GERÇEK AŞK
“Gerçek aşk çocuğuna duyduğun aşktır”dan yola çıkarak çocukları çok sevdiğini, onlar büyürken her aşamada ve her  türlü hastalık ve sorunlarında onlara ve ailelerine çare olmaktan, yollarına yoldaş olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Sızmaz, “Bu sebeple her zaman “aşklarımıza sahip çıkalım” diyorum. Adanalı değilim ancak Adana’ya gönül  bağı ile bağlıyım ve kendimi Adanalı hissettiğimden dolayı bu şehirde  yaşamak ve sizlere hizmet etmek benim için çok önemli. Çocukların gözlerindeki sevgiyi, ışığı görmek ise dünyalara bedel” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Adanalı ailelerin çocuklarda büyüme ve gelişme, beslenme, aşılama ve bağışıklama, aile ve çocuk danışmanlığının yanı sıra yeni doğan aşı takibi üzerine rahatlıkla kendilerine başvurabileceklerini söyleyen Sızmaz, öncelikle çalışmalarında  arkasında olan ailesine, kliniğin hazırlık aşamasında yoluna yoldaş olup emek veren insanlara, arkadaşlarına,  kliniğin açılışında yanında olan, sevgi ve varlıklarını hissettiren sayın rektör ve değerli eşine, değerli hocalarına, sevgili dostlarına, can arkadaşlarına ve güzel ailesine , telefonla  arayan ve çiçek ve hediyelerini gönderen herkese teşekkür etti.