Ünüvar  açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

2011 Mayıs ayında proje çizimlerini  Kozan halkımızla paylaşmıştım.  

2012 son ayında temelini attığımızda ise,  bir işin temelini atınca Allah bereketini veriyor kısa sürede bitiyor demiştim. İşte şimdi bugün aynı heyecanla, aynı gururla ifade etmeliyim ki bu proje bitti. Hizmete başlıyor. Allah bize güvenen herkesten razı olsun.

Şimdi ki Cumhurbaşkanımız o zaman ki Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  2013 Ekim ayında Kozan’a geldiğinde Kozanlı Dadaloğlu diyor ki “ yiğit olan yiğit sözünde durur” bizde sözümüzün eriyiz bundan hiçbir şüpheniz olmasın demişti. Aynen çok şükür sözümüzü tuttuk.

İnşallah açılışını da tüm Kozan halkıyla birlikte yapacağız.

Kozan, sağlık hizmetleri sunumunda önemli bir ilçe bunun farkındayız.

Halkımızın en iyi ve en kaliteli sağlık hizmetini alması, sağlık personelimizin de bu hizmeti verirken en son teknolojik donanımlarla donatılmış en iyi fiziki şartlarda vermesi bizim için önemliydi. Çok şükür bu hedefimizi de başardık.

Sadece 11'i nitelikli toplam 135 yatak kapasitemizin tamamı,  nitelikli olmak üzere 200 yatağa yükseltmiş olduk,

Dağınık şekilde olan ek binalarda yer alan polikliniklerimizin tamamı tek merkezde toplanarak 43 odada hizmet vermeye başlayacak,

Ortalama 500.000  kapasitesi olan  yatan hasta sayımız,  750.000  kapasite civarında hizmet verecek şekilde artırmayı başardık,

Geçmişte de dediğim gibi Kozanlı her şeyin en iyisine layık.

Tüm Kozan halkımıza bu hizmetler hayırlı uğurlu olsun..