İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Doç. Dr. Timuçin Çil, Dr. Esra Akyürek ve Dr. Gökhan Akbıyık’a, sağlık hizmetleri ve hastalara şifa dağıtılması konusunda gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar dolayısıyla Sağlık Bakanlığı’nca  “Yılın Doktoru” seçilmelerinden dolayı tebrik etti ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Konuşmasında sağlık konusunun, insan yaşamı açısından hayati bir öneme haiz olduğuna dikkat çeken ve Adana’daki sağlık hizmetlerinde çıtayı çok daha yükseklere taşımayı hedeflediklerini belirten Vali Demirtaş, yılın doktoru payesine layık görülen doktorların, sağlık hizmetlerindeki başarılı çalışmalarını devam ettireceklerine inandığını belirtti.

“Yılın Doktoru” seçilen Doç. Dr. Timuçin Çil, Dr. Esra Akyürek ve Dr. Gökhan Akbıyık ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İbrahim Ethem Özsoy ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil’den oluşan heyetin Vali Mahmut Demirtaş’ı ziyaretleri, Adana’daki sağlık hizmetlerinin genel durumunun irdelenmesiyle sürdü.