Doğalpark Amfi Tiyatro’da müzikseverlerle buluşan Çukurova Kadın Platformu Türk Sanat Müziği Korosu şef Bilge Aykut yönetiminde Adanalılarla buluştu. Yağmura rağmen amfi tiyatroyu terk etmeyen ve şemsiyelerini açarak sanat müziği ziyafetine ortak olan müzik tutkunları muhteşem saatler yaşadı.

Amatör bir ruhla profesyonel bir iş çıkaran koronun sahne disiplini ve başarılı icraları katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Çukurova Kadın Platformu Başkanı Sema Turan Yapıcı , Şef Bilge Aykut’a hem Anneler Günü,hem de başarılı konserlerinden dolayı el emeği göz nuru hediyeler sundu.

Sema Turan Yapıcı, kadın koro şefi sayısının artması arzusunu dile getirirken, sanata değer veren toplumların yaşam kalitelerinin de artacağını ifade etti,