Adanalı eczacılar, 14 Mayıs Eczacılar Günü nedeniyle düzenlenen baloda gönüllerince eğlenerek bir yılın yorgunluğunu attı.

Eczacılar Odası Başkanı Ersun Özkan, eczacıların son yıllarda büyük sıkıntı çektiğini, her yıl geleneksel olarak 14 Mayıs Eczacılar gününde balo düzenlediklerini, tüm meslektaşların bu gecede yorgunluk ve stres attığını, amaçlarının meslektaşlarına hizme olduğunu söyledi.

Hilton Oteli’nde yapılan dayanışma balosuna Fransa’nın Paris kentinde konser veren Işın Karaca da katıldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Işın Karaca, Orhan Gencebay, Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer’in birbirinden güzel bestesini seslendirdi.

Sesi güzel eczacıların da sahne aldığı gecede, Işın Karaca bir ara sahneye 2 davul birden çağırdı. Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, yönetim kurulu üyeleri eczacı meslektaşları ile birlikte Işın Karaca’nın söylediği şarkı ve türküler eşliğinde halay çekti, çiftetelli oynadı.


Eczacıların Balosuna, Vali Yardımcısı Durmuş Gencer, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, davetliler ve eczacılar katıldı.