Adana'da faaliyet yürüten Güneş Plus Restaurant ta anneler günü için düzenlenen özel bir gecede sahne alan Türk Sanat Müziğinin usta yorumcularından Yılmaz Morgül, sevilen parçalarını bir kez daha Adanalı hayranları için seslendirdi. Bir hayranı sahneye çıkıp Morgül'e 'nazar boncuklarıyla süslenmiş, yaklaşık 2 metre uzunluğunda el yapımı sucuk kolye' takarken, Morgül ise, "Sahne hayatım da bir ilki yaşıyorum" dedi.

 

Güneş Plus'ta organize edilen etkinlikte sahne alan Yılmaz Morgül, Adanalı hayranlarıyla hasret giderdi. Yoğun ilgi gösterilen geceye katılan kadınlar, adeta şıklık ve güzellikleriyle birbiriyle yarıştı. Hayranlarının alkışlarıyla sahneye çıkan Morgül, Türk Sanat Müziği'nin sevilen parçalarının yanı sıra eski ve yeni albümünden de seçkiler sundu. Morgül'ün seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli parçalara kimi zaman duygu dolu danslarla, kimi zaman da kıvrak ve renkli danslarla eşlik edildi.

 

Gecede ayrıca Çiğdem – Güven İncekuran çifti ise sahneye gelerek, 13. evlilik yıl dönümlerini ünlü sanatçı ile birlikte pasta keserek kutladı. Gece de ayrıca kimi Morgül hayranlarıysa sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirebilmek için gece boyunca çaba sarf etti. 

Hayranlarından gelen istekleri de geri çevirmeyen Morgül, sahne performansıyla da göz doldurdu. Renkli dakikaların yaşandığı konserde bir hayranı sahneye çıkıp Morgül'e 'nazar boncuklarıyla süslenmiş, yaklaşık 2 metre uzunluğunda el yapımı sucuk kolye' takarken, Morgül ise, "Sahne hayatım da bir ilki yaşıyorum. Bu güne kadar, pırlantadan altına. Altından gümüşe birçok hediye aldım. Ancak nazar boncuklarıyla süslenmiş, el yapımı et sucuğunun takılmadı. Bunu sadece benim değil sanat camiasında hiçbir sanatçı yaşamadı. Benim için ilklerin kenti olan Adana’da bir hayranımın bana böyle bir hediye vermesinden ötürü hem şaşkınım, hem de mutluyum.” Dedi.

 

 

Morgül'ün bu açıklaması, salonda bulunan diğer hayranlarından da büyük alkış toplarken, etkinliğe anneleriyle gelenler de annelerin ellerini öperek anneler gününü kutladılar.

 

 

Geçmişinden örnekler veren Morgül, ''Zor günler geçirdik. Ablamı bir kaza sonucu kaybettik. Ama hayat bitmedi. Bugünlere kadar geldik. Ailemden kaybettiklerim oldu. Ancak yinede hayatımızı devam ettirmeyi bildik. Annemin de benim üzerimde çok emeği vardır. Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Sizlerce annelerinizin gününü kutlayın. Annelerimizin değerini bilin'' dedi.

 

Daha sonra kendisini izlemeye gelenlere çağrıda bulunarak "annesi yanında olanlar lütfen annelerinin elini öpsün" dedi

 

Sosyal paylaşım siteleri üzerinde kurulan arkadaşlıklarla birlikte yaşanan ilişkiler ile ilgili olarak yorumda da bulunan Yılmaz Morgül, "Her şeyi has ve harbi yaşamak varken, neden 'sanal şeyler' ile uğraşır ki insan. Hadi bakalım yanınızdakinin elini tutun ve ona sevginizi gösterin" dedi ve sonrasında da aşk kokan parçalarını ardı ardına seslendirdi. Kendisini bir Adanalı olarak gördüğünü dile getiren Morgül, Güneş Plus İşletme Sahibi İbrahim Güneş'e de bu buluşmayı sağladığı için teşekkür etti.

 

Morgül'ün bu açıklaması, salonda bulunan diğer hayranlarından da büyük alkış toplarken, etkinliğe anneleriyle gelenler de annelerin ellerini öperek anneler gününü kutladılar.

 

Güneş Plus İşletme Sahibi İbrahim Güneş de,  sanatçı Yılmaz Morgül’e teşekkür amaçlı çiçek verdiği sırada yaptığı konuşmada da Karslılar Köyü göl kenarında farklı bir restaurant işletmeciliği anlayışıyla hizmet verdiklerini kaydederek, amaçlarının nezih bir ortamda yemek hizmeti vermenin yanı sıra Adana'nın kültür sanat yaşamına da katkı sunmak olduğunu söyledi.

 

 

Güneş Plus Restaurant İşletmecisi İbrahim Güneş yaptığı açıklama da Karslılar Köyü göl kenarında farklı bir restaurant işletmeciliği anlayışıyla hizmet verdiklerini kaydederek, amaçlarının nezih bir ortamda yemek hizmeti vermenin yanı sıra Adana'nın kültür sanat yaşamına da katkı sunmak olduğunu söyledi.

 

Adana’nın sanatsal yaşamına her ay düzenledikleri konser ile katkı sağlamaktan ötürü onurlu oldukları kaydeden Güneş Plus Restaurant işletmecisi İbrahim Güneş:, "Adana'nın en seçkin Restaurantı olan Güneş Plus Restaurant 4 farklı bölümünde Adana kebabını ve birçok lezzetli mönüsünü dost ve müşterilerine sunmaktadır. 250 kişilik salon Cevahir de ailenizi ve dostlarınızı ağırlarken, 600 kişilik kapasiteli Mercan Balık Salonun da sizleri muhteşem balık mönülerini ile buluşturuyor, aynı zaman da 40 kişilik VIP salonunda toplantılarınıza ve özel gruplarınıza hizmet vermektedir. Muhteşem göl manzaralı terası ile şehrin gürültüsünden ve bunaltıcı sıcaklığından sizleri uzaklaştırıyor" şeklinde konuştu.