Adana’da Seyhan caddelerini, sokaklarını arşınlayan CHP’li Tümer, Atatürk Caddesi, Cemal Gürsel Caddesi, Abidinpaşa Caddesi, Çakmak Caddesi ve Reşatbey Mahallesi turunda hemşehrilerinden büyük ilgi gördü. Seyhan caddelerinde yürürken kendisine selam veren, başarı dileyen tüm hemşehrilerine teşekkür ederen Tümer, Adana’nın meşhur lahmacuncusu Ali (Timur Dönmez) ve Meydan Mahallesi’nin sevilen siması şalgamcı Abdullah’ı da Abidinpaşa’daki yerlerinde ziyaret etti, hayırlı işler diledi. Vatandaşlara “merhaba” diyen, sohbet eden Tümer, Adanalıların İlgi ve destekleriyle karşılaştı.

Belediye Başkanının tek başına her işi çözmesinin mümkün olmadığına dikkat çeken CHP’li Tümer, belediye bünyesinde karar alma mekanizmalarının oluşacağını, sonsuz bilgiye erişimin işinin ehli, liyakat sahibi insanlarla, kurum ve kuruluşlarla birlikte, ortak hareket etmekten geçeceğine inandığını söyledi.

“Seyhan Belediyesi’nde bilgi ve iletişim kanalları açık olacak”

ODA BAŞKANLARINDAN BİLGİ ALDI

Aynı gün Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Emin Pişkin ve Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar’ı ziyaret edip Adana ve Seyhan’ın yer hareketleri, depremler, doğal afetler ve toplanma alanlarına ilişkin bilgi alan Tümer, bu kapsamda Seyhan ilçesinde yapılması gereken çalışmaları da değerlendirdi.
Seyhan Belediyesi’nde bilgiye erişim yollarının, kanallarının hep açık olacağına işaret eden Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in toplumun tüm kesimleriyle ortak mutabakat yolları aramasının da belediye yönetimlerinde önemli bir yol gösterici olması gerektiğine dikkat çekti.

EMEĞE SAYGI VURGUSU

Emeğe daima değer vereceklerini, saygı duyacaklarını söyleyen Tümer, “Birlikte, halkımızın denetimine açık ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Bilimsel ve teknik veriler ışığında işinin ehli, liyakat sahibi kişi ve kurumlardan destek alacağız. Kimseyi ötelemeyeceğiz, ötekileştirmeyeceğiz” diye konuştu.
Adana İnönü Parkı’nda Anadolu Emekliler Derneği’nin ‘Geçinemiyoruz’ konulu imza kampanyasına da destek veren Tümer, günün sonunda müzik eğitmeni Şükrü Şahin ve Hanım Şahin’in işletmesinde halk oyunları eğitmeni Emre Gül ve kursiyerlerle bir araya geldi, kültür-sanat söyleşisi gerçekleştirdi.