İşçiler tarafından sevgi seliyle karşılanan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Her zaman olduğu gibi bölgenin en yüksek maaşını vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Emekçilerimize helali hoş olsun” dedi.

“ ÜRETİM VE EMEKTEN YANA OLDUM ”

Yaşamı boyunca üretim ve emekten yana olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Yaptığınız emeğin karşılığı paha ile biçilemez. Bugüne kadar ki emekleriniz ile Seyhan Belediyesi en başarılı belediyeler arasında gösterildi  Bugün sizlere verilen maaş ücretinin  dünya şartlarını göz önünde bulundurduğumuz vakit yeterli olmadığını çok iyi biliyoruz. Ancak, verebileceğimiz en iyi rakamı vermek adına büyük bir çaba sarfettik. Emeğinizin karşılığınıda hiç bir zaman aksama olmadı bundan sonra da olmayacak. Yeni maaşlarınız hayırlı uğurlu ve helal olsun ” diye konuştu.

“ PROJELERİMİZİN DEVAMI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ ”

“ Yarınlar bugünlerden daha iyi olacak” diyen Başkan Akay, konuşmasını şöyle tamamladı, “ Herkesin takdir ettiği projelerimizin devamı için  birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Seyhanlı vatandaşlarımız hiç merak etmesinler . Yaşanılan sıkıntıları da el birliğiyle ortadan kaldırıp ilçemizi daha iyi noktalara taşıyacağız ”

Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor? Büyükşehir'de Flaş Gelişme! Ergül Halisçelik İzmir'e Mi Gidiyor?

 KALİL’DEN TEŞEKKÜR

Disk Genel İş 1 Nolu Adana Şube Başkanı Ersoy Kalil de, Türkiye’nin en iyi toplu iş sözleşmeleri’nden birisine imza attıklarını belirterek Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür etti.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Başkan Akay, sendika temsilcileri ve işçiler birlikte halay çekip oyun oynadılar.