1 Kasım seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Adayları en ücra yerlerde CHP iktidarının önemini anlatıyor.
CHP Adana Milletvekili ve Milletvekili Adayı Zülfikar İnönü Tümer’le CHP Milletvekili Adayı Rukiye Çinkılıç, İmamoğlu, Feke ve Saimbeyli’de vatandaş odaklı çalışmalara işaret etti.
Gıda zehirlenmesi nedeniyle bir süre hastanede tedavi edildikten sonra çalışmalara yeniden başlayan CHP İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse’yi seçim ofisinde ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Tümer ve Çinkılıç, esnaflarla görüştükten sonra Feke ilçesine hareket etti.

1500 RAKIMA GECE ZİYARETİ
Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, ve partililerle toplantı gerçekleştiren, esnaf ve vatandaşlara CHP’nin her kesimden insanı ilgilendiren ‘Önce Türkiye’yi vurgulayan Tümer ve Çinkılıç’ın Feke'den sonraki durağı Saimbeyli oldu. Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Emel Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnafı tek tek dolaşan, pazara alışverişe gelen vatandaşlara da CHP iktidarına olan ihtiyacı anlatan CHP’li adaylar, akşam geç saatlerde 1500 rakımlı Eyüplü köylüleriyle köy muhtarının evinde bir araya geldi. Ulaşımı oldukça zor olan dağ köyü Eyüplü’ye ulaştıklarında vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan Tümer ve Çinkılıç, köylülerin “Herkes bizi unutuyor. Köyümüzde ulaşım ve eğitim güçlüğünün yanı sıra su sıkıntısı yaşıyoruz. Derdimize derman olmanızı bekliyoruz” serzenişiyle karşılaştı.
Tümer ve Çinkılıç, CHP’nin insan odaklı çalışmalarında köylü ve çiftçinin yanı sıra çocukların ve kadınların rahat bir nefes almasına olanak tanınacağını vurguladı. CHP heyeti, Saimbeyli Kaymakamı Seda Başoğlu’nu da ziyaret ederek ilçenin genel durumu ile ilgili bilgi aldı.