Kamuran Karaca; Cumhuriyete ve Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygılarını sevgilerini hiç bir gücün engelleyemeyeceğini, halkla ve esnaflarla paylaştı. Halkın ve işletmecilerin de aynı duyguyu büyük bir içtenlikle yaşıyor olmasının mutluluğunu duyuyorum dedi.

Kamuran KARACA; bu gezi sırasında, Çukurovalı gençlerle ve kadınlarla yaptığı konuşmalarda onlar için meslek edindirme kurs ve seminerleri açacaklarını ve sonrasında iş hayatıyla buluşturabilmek için projeleri olduğunu ve gençlerin ve kadınların da desteğiyle seçildiklerinde bu projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

İş yeri sahipleri ile yaptığı görüşmelerde; Çukurova'nın ticaret merkezine dönüştürülmesi hedeflerini paylaştı.

İhtisaslaşmış ticaret merkezlerinin açılmasını teşvik edeceğini, istihdamcı kuruluşlarla işbirliği içinde, meslek edindirme kursları açarak; meslek edindirilen gençleri istihdamcı kuruluşlara yönlendirerek, gerektiğinde onlarla buluşturup, kendi işlerini kurmalarını, üretmelerini, pazarlamalarını sağlayacağız dedi.

Şirket merkezlerinin Çukurova'ya taşımasına öncülük edip, kırsalla ilişkilendirilen üretici örgütleri kurulup, yeni çarşılar, pazarlama alanları açılacağını ve üreticilerle tüketicilerin buluşturulacağını söyledi.

Kadını, gençliği öne çıkaran bir anlayışla çalışacağız, üreteceğiz, birlikte kalkınarak, mutluluğu ve huzuru birlikte yakalayacağız dedi.