Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök’le birlikte geldiği Adana’da sevgi gösterileriyle karşılandı. Adana Şakirpaşa Havaalanı’nda itibaren vatandaşlar ve partililer sık sık, Kılıçdaroğlu ve milletvekili adaylarının bulunduğu parti otobüsünün önünü kesti.

İLK DURAK CEYHAN 
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’daki ilk durağı Ceyhan’a ulaşması kolay olmadı. Yolda kahvehanelerde duran, kadınların, anaların ellerinden öpen Kılıçdaroğlu, çiftçilerle da ayak üstü sohbet etti. Çiftçiye mazotun 1.80 kuruşa verileceğinin altını çizen Kılıçdaroğlu, Ceyhan’da toplanan kalabalığa da hitap etti. Ceyhanlılar’ın büyük ilgi gösterdiği Kılıçdaroğlu, parti otobüsünden adayları tanıttıktan sonra herkesin CHP’ye artı bir oy gelmesi için mücadele etmesini diledi.

MERCİMEK’TE ÜRETİCİLERİ DİNLEDİ
13 yıllık AKP iktidarına son verilmesinin zamanının geldiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, Ceyhan’dan sonra Kozan’a hareket etti. Ceyhan’ın Mercimek mahallesinde otobüsü yine durdurulan Kılıçdaroğlu, buradaki vatandaşlarla ve üreticilerle görüştü. Üreticilerin serzenişlerine kulak veren Kılıçdaroğlu, “Üreteni baş tacı edeceğiz” dedi.

“SARAYIN ADAMI DEĞİL ANADOLU’NUN KEMAL’İYİM”

Kozan sokaklarına ulaştıktan sonra mini mitingin yapılacağı alana güçlükle ilerleyen parti otobüsünün üzerine çıkan Kılıçdaroğlu, burada Kozanlı Grup Başkanvekili Levent Gök’ü anons etti. Kozanlılar gibi Levent Gök’e de güvendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Hep birlikte CHP iktidarını kuracağız. Ben sarayın adamı değil Anadolu’nun Kemal’iyim” diye konuştu.


TÜRKİYE’NİN ÖNÜ CHP İKTİDARIYLA AÇILACAK

Kılıçdaroğlu, Kozan’dan sonra İmamoğlu’na hareket etti. İmamoğlu’nda da halka hitap eden Kılıçdaroğlu, İmamoğlu Ovası’nın sulanamaması nedeniyle çiftçinin çektiği sıkıntılara işaret etti. İmamoğlu’nun ardından Sarıçam’a hareket eden ve Sarıçamlılar Derneği’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, CHP’nin her kesime hitap eden özel projeleriyle Türkiye’nin önünün açılacağını söyledi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Kılıçdaroğlu, daha sonra Sheraton Otel’de CHP Adana İl Başkanlığı’nın evsahipliğinde gerçekleşen toplantıya katıldıktan sonra Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’na seçilen Nihat Sözütek’i tebrik etti, esnaf ve sanatkarlara hitap etti. Adana’daki şehit ailesine de başsağlığı ziyaretinde bulunan Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Adana’dan ayrıldı.