AK Parti’nin Adana’da kurulduğundan bu yana çeşitli görevler alan ve başarılı çalışmalarıyla dikkatleri çeken işadamı Ahmet Öztürk, “Hizmet yarışında ben de varım” diyerek, Sarıçam Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

 

Cana yakınlığı ve yardımsever kişiliğiyle AK Parti içerisinde sevilen birisi olan Ahmet Öztürk, geçtiğimiz günlerde AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığına giderek müracaatını yaptı ve İlçe Başkanı Cengiz Yalman’a Sarıçam Belediye Başkan aday adaylığı formunu teslim etti.

 

Ahmet Öztürk, AK Parti de görev yaptığı yıllarda; İl Disiplin Kurulu Üyeliği ( 2002-2003), İl SKM Başkan Yardımcılığı (2002-2004), İl Yönetim Kurulu Üyeliği (2003-2006), Mali ve İdari İşlerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı (2009-2012) yaptı.

 

Başarılı çalışmalarıyla da ön plana çıkan Ahmet Öztürk, Sarıçam ilçesinde de tanınan ve sevilen değerli bir işadamı olarak dikkat çekiyor.

 

Ahmet Öztürk’ün Belediye Başkanı olmasını sadece AK Partililer değil, Sarıçam ilçesinde yaşayan birçok kesimden vatandaşlar da istiyor. Özellikle son birkaç haftadır Ahmet Öztürk’ün isminin konuşulmaya başlaması Sarıçam da büyük bir heyecan ve sevinç ortamı oluşmasını da sağladı.

 

Ahmet Öztürk, gerek AK Partililerin gerekse de Sarıçam halkının bu büyük teveccühü karşısında sessiz ve kayıtsız kalamadı ve hazırlıklara başladı. Sarıçam da yaşayan kanaat önderleri ve Sarıçamlılarla istişarede bulunarak kararını verdi, aday adaylığını açıkladı.

 

İşadamı Ahmet Öztürk, kurduğu ekiple çalışmalara hızlı bir şekilde başladı.