Çukurova Gençlik Kolları Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Tuna Özer, Gürkan Özkaymak ve Şadiye Torun Çanakkale savaşını anlatan duygularını dile getirerek çeşitli şiirler okudu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan AK parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak’ da etkinlikten dolayı gençlik kollarına teşekkür etti. Çırak,  “Bugün Çanakkale kahramanlarımızı vatanı için, bayrağı için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle yad ediyoruz.

Şehitlerimizden aldığımız emaneti daha yükseğe daha ileriye daha yücelere taşımak gibi bir vazifeyi taşıyoruz. Eğer bu sorumluluğu yerine getirmezsek tüm şehitlerimize karşı vebal altına girer  mahcup oluruz. Çanakkale şehitlerimizin ve tüm şehitlerimizin huzurunda kendilerine en içten, en samimi dualarımızı gönderiyoruz.  Çanakkale zaferimizin 98. yıl dönümü hepimize kutlu ve mübarek olsun şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.

Etkinliğe, AK Parti İl Koordinatörü Hacer Ceylan, Cüneyt Karaaslan, Çukurova ilçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akar, ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.