Avrasya bölgesinin en büyük Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı olan CeBIT, 11’nci kez 6–10 Ekim Tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezin de gerçekleştirildi. Farklı ülkelerden ve bölgelerden gelen teknoloji tutkunlarının buluştuğu fuara Ak Parti Sosyal İşler Başkanlığı damgasını vurdu. Adana Milletvekili ve Ak Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Fatoş Gürkan, AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı Standında teknoloji tutkunları ile buluştu.
Ak Parti’nin birçok alanda olduğu gibi teknoloji ve bilişim alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi. Ak Parti İletişim Merkezi’ni (AKİM), Yaşlılar Koordinasyon Merkezi, Özürlüler Koordinasyon Merkezleri başta olmak üzere diğer birimleri ile bilişim teknolojilerini etkin olarak kullanıldığını belirten Gürkan, şunları kaydetti:
 “Teknolojinin ilerlemesi ve artık neredeyse herkesin bilgisayar sahibi olmasıyla birlikte en kolay haberleşme ve bilgi aktarım şekli bilgisayar üzerinden olmaktadır. Ak Parti bu gelişmelere paralel olarak vatandaşlarımızın dilek ve şikâyetlerini, önerilerini kolaylıkla iletebilmesi için gerekli tüm altyapıları hazırlamış ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştur. Bilgisayar üzerinden gelen talepler toparlanıp ilgili kurumlara yöneltilip, alınan cevaplar tekrar ilgili şahsa iletilmektedir” dedi.
 
FUARA KATILAN TEK SİYASİ PARTİ
Stant’ da vatandaşlarla bir araya gelen Fatoş Gürkan, Parti çalışmaları hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. Standı ziyaret eden konuklara parti çalışmaları hakkında bilgilerin bulunduğu broşürler ve günün anısına hediyeler verilen Ak Parti standına ilgi çok yüksek olması dikkat çekti. Fuara katılan tek siyasi Parti olduklarını belirten Gürkan; “Her alanda birçok ilke imza atan partimiz yine farklılığını göstermiştir. CeBİT ‘e 6’ıncı kez katılıyoruz ve fuara katılan ilk ve tek siyasi partiyiz. Daima yeniliği ve çağın gerekliliklere uygun yönetim anlayışını benimseyen partimiz, sürekli kendini yenileyerek kalite anlayışını arttırmaktadır. Yakalamış olduğu büyük başarılarının sebeplerinden biride budur” diye konuştu.
Gürkan, ayrıca Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yıl dönümü olan 2023 yılında ülkemizi, Başbakanız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırarak hak ettiği konuma getirileceğini sözlerine ekledi..
Yine Fuara katılan Ak Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ile birlikte Adana dan yayın yapan Aşk FM ve Jest FM stantlarını ziyaret eden Gürkan ,radyolar hakkında bilgi aldı ve çalışmalarında başarı diledi.