AK Parti Çukurova Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından hazırlanan ev ve sokak toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretlerinin yer aldığı yoğun seçim çalışmaları devam ederken dün de ‘Çukurova Gençlik Festivali’ düzenlendi. Toros Mahallesi’ndeki Kapalı Semt Pazarı’nda tertiplenen festivale AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, İl Başkan Yardımcısı Murat Duman, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt, Çukurova Kadın Kolları Başkanı Selma Türkibiş, Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Bilal Solak, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Festivalde, folklor ekibi davul-zurna eşliğinde gösterilerini sunarak davetlileri coşturdu. Çoğunluğu kız çocuklarından oluşan karatecilerin gösteri maçları da ayakta alkışlandı. Okçuluk atışları da vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Festivale katılanlara, kadın kolları tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler ikram edildi.

24 Haziran Seçim kararının alınmasıyla birlikte çok yoğun bir seçim çalışması içerisine girdiklerini belirten Başkan Şahin Çetin, “Ekiplerimiz seçim kararı alınmadan da zaten sahada idi. Seçim kararıyla birlikte çalışmalarımız yoğunlaştı. Bu yoğunlukta gençlerimize moral ve motivasyon olması için böyle bir festival düzenledik. İlgili birimlerimiz bu organizasyonu düzenlerken diğer ekiplerimiz de sahada çalışmalarına devam ediyorlar” şeklinde konuştu.