Kadın Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı, Genel Merkez Kadın Kolları tarafından ülke genelinde başlatılan 'Sevgi Yolu Projesi' kampanyasına destek verdi. Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı, Karaisalı'nın merkezine en uzak mahallelerinden Etekli Mahallesi Erkeğin Şehit Fatih Yılmaz İlkokulu öğrencilerine mont, kazak, bot, kaşkol ve çorap yardımında bulundu.

Yardım etkinliğinde, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Birim Başkanı Züleyha Kara, Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Saniye Usta öğrencileri giydirdi.  Etekli Köyü Muhtarı Ahmet Akkuş, AK Parti yöneticilerine öğrencilere yaptıkları yardımdan dolayı teşekkür etti. 

Adabahabermerkezi.com yorumu:
Haber böyle. Gerçekten güzel düşünülmüş bir yardım. Bunun artması için özendirici olmak gerekir. Bu nedenle bu yardımın haber olarak yayınlanması çok doğal.
Ancak küçük bir pürüz var. Yardımı alanlar çocuk. Yarın bir gün, geliri bir nebze daha iyi olduğu için yardım almayan diğer çocuklar, yardım alan çocuklara "siz fakirsiniz ondan yardım aldınız" der mi?
Ya da bu çocukların aileleri, çocuğuna bir mont dahi alamadığının gerçeğiyle yüzleşmesi ve bunun kamuoyunda bilinmesi karşısında nasıl hissedecek.
Bence yardımlar gizli yapılmalı. Ve foto çekilecekse bile çocukların sırtı dönük ya da mozaiklenmiş şekliyle haber olarak servis edilmesi daha sağlıklı olur. Hatta, basın bülteninde açık olarak "çocukların teşhir edilmemesi için yüzleri kapatılmıştır" ibaresi konmalı. Böylece yardımı yapanlar bu ince düşünceleri için daha da büyütülür. 

Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki: (Sadakayı açık verirseniz güzel olur, gizli verirseniz, sizin için daha hayırlıdır.) [Bekara 271]